Η αποκάλυψη της παίκτριας του Survivor για το νυφικό που θα φορούσε

Μάλλον αυτή την απάντηση δεν την περίμενε ο Γιώργος Λιανός στο Survivor!

Στα Παιχνίδι της Καραϊβικής είχαν την ευκαιρία όλοι οι παίκτες του Survivor να χαλαρώσουν, το βράδυ της Πέμπτης, όπως παρακολουθήσαμε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ως είθισται, δε, οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης διασταυρώθηκαν ξανά αλλά αυτή τη φορά δεν είχαν να κυλιστούν σε λάσπες και νερά στους στίβους μάχης.

Έπρεπε απλά να απαντήσουν, ή να προσπαθήσουν να απαντήσουν, στις ερωτήσεις που θα τους έθετε ο Γιώργος Λιανός. Ανάμεσα στα άλλα ζευγάρια που βρέθηκαν απέναντι, σε αυτή τη βραδιά του Survivor, ήταν και εκείνο μεταξύ της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Χρύσας Χατζηγεωργίου.

«Τι μήκος έχει το μακρύτερο πέπλο νυφικού σύμφωνα με το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες;» ήταν η ερώτηση για τις δυο παίκτριες και ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία για σύντομη κουβέντα, όσο εκείνες προσπαθούσαν να σκεφτούν την καλύτερη απάντηση. «Εσύ Ασημίνα, αν το φόραγες, τι θα ήταν; Maxi, medi, mini; Τι θα έβαζες;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να λάβει μια, μάλλον, όχι και τόσο αναμενόμενη απάντηση.

«Μίνι! Ρε συ Γιώργο, έχουμε ένα προσόν! Να μη το αναδείξουμε;» αποκρίθηκε, με χαμόγελο, η γνωστή παίκτρια των Κόκκινων με τον παρουσιαστή του Survivor να συμφωνεί και να συνεχίζεται η γνώριμη ροή του επεισοδίου.
Διαβαστε Ακομη

Η Δαλάκα αποκαλύπτει το παρελθόν του Τζέιμς Καφετζή: Πώς μπορεί να κρίνει τον στρατό χωρίς να τον έχει υπηρετήσει;

Γεωργία Ζώη: Η επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 16 χρόνια