Η αποκάλυψη του Στέφανου Κωνσταντινίδη: Η Ελένη Μενεγάκη τον προέτρεψε να βρει δουλειά

“Ωραία, μέχρι ένα χρόνο να είναι το συμβόλαιο, όχι παραπάνω”

Για το τηλεοπτικό του μέλλον ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, τον οποίο είχε σήμερα καλεσμένο. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σημείωσε πως δεν έχει συνεργαστεί μόνο με την ίδια ακόμα και η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν σαφής.

«Θα ήθελα για την επόμενη σεζόν αν έχω μία πολύ ωραία συνεργασία, που πραγματικά να ξυπνώ με χαρά για να πάω να κάνω τη δουλίτσα μου και θα ήθελα κι εμπορική επιτυχία. Θα ήθελα να έχει επιτυχία αυτό που θα κάνω και με την ομάδα που θα επιλέξω. Πιο πολύ θα ήθελα να είμαι σε μία οικογένεια όπου θα με θέλουν για αυτό που είμαι ανεξαρτήτου παρουσιάστριας κι εκπομπών. Αυτό έχω χρόνια να το ζήσω» είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και όταν ανέφερε ότι υπάρχει πολλή ησυχία στο πλατό της εκπομπής, ακολούθησε ο εξής διάλογος με την Ελένη Μενεγάκη:

Σ.Κ.: Τότε θα περιμένω εσένα, πότε θα ξανακάνεις τηλεόραση.
Ε.Μ.: Καλά κλείσε καμία δουλίτσα γιατί έχεις οικογένεια και δεν θέλω να περιμένεις.
Σ.Κ.: Ωραία, μέχρι ένα χρόνο να είναι το συμβόλαιο, όχι παραπάνω.
Ε.Μ.: Στις διαφημίσεις τον ρώτησα τι θα κάνει -δεν μου είπε μη νομίζετε- και στο τέλος μου είπε ότι έχω δουλέψει με όλους και μόνο με εσένα δεν έχω δουλέψει ακόμα.
Σ.Κ.: Άρα, μέχρι ένα χρόνο το συμβόλαιο, εντάξει.
Ε.Μ.: Άσε τις βλακείες! Κάνε καλές συνεργασίες και τις καλές συνεργασίες τις κρατάμε γερά.Η συγκινητική ανάμνηση της Ελένης Μενεγάκη για τον Ολυμπιακό

Ο μικρός Γιαννάκης συγκλονίζει στο Tlive: Αδυναμία πρόσβασης στο σχολείο λόγω αναπηρίας