Η Απώλεια της Μητέρας μου: Η Συγκλονιστική Ιστορία του Νάσου Παπαργυρόπουλου

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δήλωσε ότι δεν ήθελε να εμπλακεί στην πολιτική. Σε συνέντευξή του με τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, μίλησε για την απόφασή του να δοκιμάσει την τύχη του στο χώρο της πολιτικής. Αναφέρει ότι η μητέρα του έχασε 10 χρόνια από τη ζωή της όταν έμαθε ότι θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δήλωσε: “Θεωρώ ότι πρέπει να ξεπεράσω τους φόβους μου για το τι θα πουν οι άλλοι, αν υποστηρίξω μια πλευρά και αν χάσω τη συμπάθεια μέρους του κόσμου. Οι φόβοι φεύγουν, γιατί έχω έναν υψηλότερο στόχο. Θέλω να δω τη χώρα μας να προοδεύει. Γι’ αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στη Στερεά Ελλάδα, την ειδική πατρίδα μου. Ως μικρομεσαίος επιχειρηματίας, έχω διαπιστώσει ότι δεν γίνεται σεβασμός σε αυτό το κομμάτι των μικρομεσαίων επιχειρηματιών”.

“Η μητέρα μου έχασε 10 χρόνια από τη ζωή της. Δεν ήθελε να μπλεχτώ στην πολιτική. Μου έλεγε: ‘Που πας, παιδί μου; Είσαι καθαρός, θέλεις να βοηθήσεις και οι άλλοι θα σε καταστρέψουν, θα κάνουν τα πάντα για να σε μαυρίσουν’. Γνωρίζω ότι θα αρχίσουν να με βρίζουν, εκεί που δεν με έβριζε κανείς, αλλά προτιμώ να αγωνιστώ παρά να φοβάμαι ότι θα με καταστρέψει το σύστημα και θα πεθάνω φοβισμένος σε ένα σπίτι χωρίς να προσπαθήσω να αλλάξω κάτι”, πρόσθεσε επίσης ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στη νέα του συνέντευξη.


Διαβάστε Επίσης

Η Έφη Παπαθεοδώρου απαντά για τον Στέφανο Κασσελάκη: Απαγόρευση αναφοράς στο όνομά του

Η ρομαντική μαντινάδα που συγκίνησε τη Δέσποινα Βανδή – Το ερώτημα που την άφησε άφωνη