Η άποψη της Μπέττυς Μαγγίρα για τον Ουγγαρέζο: “Πιθανόν να μην συνέχισε ως κεντρικός παρουσιαστής λόγω δικής του επιλογής”

“Ήταν σαν να τον περιμέναμε να ανθίσει, να κάνει μόνος του πράγματα και να μαζεύτηκε ξανά με έναν τρόπο”, τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε τις απαντήσεις που έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στους δημοσιογράφους για το τηλεοπτικό του μέλλον, επισημαίνοντας ότι ίσως οι δικές του επιλογές τον οδήγησαν στο να μην αναλάβει κάποια εκπομπή.

«Έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει κάτι δικό του. Ίσως ήταν και δική του επιλογή να μην συνεχίσει ως κεντρικός παρουσιαστής. Όταν ξεκινάς σε μια παρέα και με τον καιρό ανεβαίνεις και παρουσιάζεις και δικά σου πράγματα και μετά δεν συνεχίζεις, είναι επειδή φοβήθηκες (όπως του είπε η Ελένη Μενεγάκη) ότι θα μείνεις εκτός. Έτσι, προτίμησε να είναι σε μια παρέα παρά να είναι μόνος του και να αντιμετωπίζει οικονομική ανασφάλεια, εξαρτώμενος από τη δουλειά του και να μην μπορεί να απουσιάσει για ένα χρόνο», σημείωσε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι σαν να τον περιμέναμε να ανθίσει, να κάνει μόνος του πράγματα και να μαζεύτηκε ξανά με έναν τρόπο. Αυτήν την αίσθηση μου δίνει.»

Πάνος Μουζουράκης: Η αδικία στο Voice και η αδικαιολόγητη αντιμετώπιση

Αναταράξεις με την Αφροδίτη Λατινοπούλου στο Open: Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού; – Μήπως σας παρακολουθεί;