Η άποψη της Ελεονώρας Μελέτη για τον αυτοσεβασμό: «Η δυσκολία του να μην αγαπάς τον εαυτό σου»

«Μιλάμε για απόλυτη απόρριψη του εαυτού σου», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Με αφορμή τις φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη, στις οποίες φαίνεται εντελώς αγνώριστη από τα φίλτρα, η Ελεονώρα Μελέτη δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Μιλάμε για απόλυτη απόρριψη του εαυτού σου. Είναι σοβαρό αυτό. Εγώ πάντως στεναχωριέμαι γιατί θεωρώ ότι πρέπει να είναι πάρα πολύ βασανιστικό να μη σου αρέσει καθόλου ο εαυτός σου. Το λέω στην κυρία Πατούλη, αλλά και στα νέα κορίτσια να πετάξουν αυτό το πράγμα από πάνω τους.

Άμα σου αρέσει ο εαυτός σου, έχεις και το θάρρος να τον δείξεις όπως είναι. Αυτό που είμαι, οφείλω να το αγαπάω για να είμαι ευτυχισμένη. Είναι λάθος όνειρο το να θες να είσαι κάτι που δεν είσαι. Όνειρο είναι να αγαπάς αυτό που πραγματικά είσαι, για να νιώθεις καλά», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Όλες οι γυναίκες πέφτουμε στην παγίδα των social media, είναι τρομερή παγίδα αυτό. Βλέπω νέα κορίτσια φιλτραρισμένα και λέω “Χριστέ μου”. Τι ζημιά κάνουν στην ψυχή τους με όλο αυτό το φίλτρο που χρησιμοποιούν; Για μένα θα έπρεπε να συσταθεί μια επιτροπή, να βάλει ένα μέτρο κι ένα φρένο σε όλες αυτές τις αηδίες που κυκλοφορούν εκεί έξω στο διαδίκτυο».


Διαβαστε Ακομη

Η αηδία που με εμπόδισε να ξαναπατήσω εκεί: Η εμπειρία του Γιάννη Μόρτζου

Η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Super Κατερίνα: Απολαύστε τα καλά ψέματα