Η άποψη της Μαίρης Συνατσάκη για την κίνηση του Ηλία Ψινάκη: “Αν ήταν μάνατζερ του εαυτού του…”

“Δεν ξέρω με ποιον τρόπο χρησιμοποίησε αυτή την προέκταση του εαυτού μου προς τον Ίαν” υπογραμμίζει η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη μαζί με την αγαπημένη της φίλη, Αθηνά Οικονομάκου. Μεταξύ άλλων, δε, η όμορφη παρουσιάστρια κλήθηκε να σχολιάσει και την πρόσφατη on air αναφορά του Ηλία Ψινάκη για το πρόσωπο της στο J2US του Alpha.

Παρακολουθείς τον Ίαν στο J2US;

Ανελλιπώς. Είναι καταπληκτικός και τέλειος. Ήμουν πάρα πολύ υπέρ στο να συμμετάσχει. Γενικά μου αρέσει πολύ ως πρότζεκτ το J2US.

Είχες δει την εμφάνιση του Ηλία Ψινάκη και τα σχόλια που είχε κάνει στον Ίαν Στρατή αναφορικά με εσένα. Πως είχες αισθανθεί;

Εγώ περισσότερο αισθάνθηκα ότι όλο αυτό αδικούσε τον Ίαν. Σίγουρα άβολο αλλά και άδικο για εκείνον. Καταρχάς, οτιδήποτε κι αν έχω κάνει εγώ, τι σχέση έχει ο Ίαν με αυτό; Δεν ξέρω με ποιον τρόπο χρησιμοποίησε αυτή την προέκταση του εαυτού μου προς τον Ίαν. Αντίστοιχα, τι σχέση θα είχα εγώ με κάτι που λέει ο Ίαν;

Γενικά προσπαθώ να καταλάβω ποιος ήταν ο σκοπός. Αυτό συζητήσαμε αργότερα μεταξύ μας, με τον Ίαν και τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν κατάλαβα γιατί προέκυψε αυτό και δεν θεωρώ ότι ευνόησε τελικά τον όποιο στόχο είχε. Δεν ξέρω αν ήταν μια κίνηση που, αν ο ίδιος ο κύριος Ψινάκης ήταν μάνατζερ του εαυτού του, θα την πρότεινε στον εαυτό του.


Διαβαστε Ακομη

Η ανατριχιαστική επιστροφή της Κατερίνας Δαλάκα μετά την υποψηφιότητα στο Survivor

Ολυμπιακός κερδίζει το Conference League με εντυπωσιακό γκολ του Ελ Κααμπί