Η άποψη του Πάνου Καλίδη για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι: “Ένα έξυπνο κομμάτι”

“Έχει κάτι που σε κεντρίζει να το ακούσεις, έχει μια πνοή” διευκρινίζει ο Πάνος Καλίδης.

Με αφορμή τις νυχτερινές του εμφανίσεις, ο Πάνος Καλίδης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού την Παρασκευή. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision όσο και

Ειδικότερα, ο Πάνος Καλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “το Ζάρι δεν είναι στα ακούσματά μου, όμως είναι έξυπνο κομμάτι. Έχει κάτι που σε κεντρίζει να το ακούσεις. Έχει μια πνοή. Κάποιος έχει εμπνευστεί αυτό το τραγούδι, τη μουσική αλλά και τον στίχο του, είναι κομμάτι της καρδιάς του και πρέπει να το σεβαστώ γιατί είναι η τέχνη του”.

“Τώρα, εάν είναι του γούστου μας ή όχι, ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Εμένα αν με ρωτάς, η Ελλάδα έχει παράδοση, έχει το μπουζούκι, έχει τη δική της μουσική. Όπως η Έλενα Παπαρίζου μας εκπροσώπησε με ένα τραγούδι που είχε ελληνικά στοιχεία, έτσι θα ήθελα να παίρνουμε μέρος στη Eurovision με τραγούδια που έχουν ελληνικά στοιχεία”.

“Η Μαρίνα Σάττι είναι πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, με το προφίλ που χρειάζεται, ούτε πολλά πολλά ούτε λίγα, καλό ταλέντο, καλή παρουσία οπότε νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία και μια αξιοπρεπή θέση φέτος στη Eurovision” πρόσθεσε, επίσης, ο Πάνος Καλίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.

Διαβάστε Ακόμη

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοινώνει τη μάχη της με τον καρκίνο και τη χημειοθεραπεία

Ο Βασιλιάς Κάρολος αντιδρά στην αποκάλυψη για τον καρκίνο: Η αντίδραση του μετά την αποκάλυψη – Κέιτ Μίντλετον