Η απουσία του πατέρα μου: Η εμπειρία του Γιώργου Παπαδόπουλου

“Αλλά πήρα πολλή αγάπη από τη μητέρα μου, που μας μεγάλωσε μόνη της,” εξομολογήθηκε, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Μαζί με τη σύζυγό του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, ο Γιώργος Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US του Alpha. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε από την καρδιά του για την οικογένειά του και την απουσία του πατέρα του κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του.

Γιώργο, έχεις ακόμα τέσσερα αδέλφια;

Ναι. Την Όλγα και τον Ανδρέα, που είναι μεγαλύτεροι από εμένα, και τον Λύσανδρο και τον Χρήστο, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα μου. Ήμουν περίπου 3 χρονών όταν χώρισαν οι γονείς μου. Παρόλα αυτά, έλαβα πολλή αγάπη από τη μητέρα μου. Μόνη της μας μεγάλωσε. Να φανταστείς ότι ξαναπαντρεύτηκε μόλις πριν από οκτώ χρόνια τον έρωτα της ζωής της, τον Μπράιαν, έναν εξαιρετικό άνθρωπο.

Δυστυχώς, είχε καρκίνο στον φάρυγγα και έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του γιου μας, του Άγγελου. Ήταν Άγγλος και η μητέρα μου ζούσε στην Αγγλία. Γεννήθηκε στη Δράμα και την υιοθέτησε η αδελφή της μητέρας της, η οποία ζούσε με τον σύζυγό της στο Λονδίνο. Εκεί η μητέρα μου γνώρισε τον πατέρα μου και μετακόμισαν στην Κύπρο μετά τη γέννηση της Όλγας και του Ανδρέα.

Όταν χώρισαν οι γονείς σου, έβλεπες τον πατέρα σου;

Σπάνια. Μεγάλωσα χωρίς την παρουσία του, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε γίνει πολύ κοντά. Οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές τόσο με τον πατέρα μου όσο και με τα δύο ετεροθαλή αδέλφια μου.

Συνέντευξη με υποψήφιους ευρωβουλευτές από τον Νίκο Χατζηνικολάου

Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλύπτει: “Η απάντηση του Σπηλιωτόπουλου ήταν ακόμα χειρότερη από την αρχική μπούρδα του Κασσελάκη”