Η απρόσμενη πρόταση του Νίκου Μάνεση στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη: Πρόκειται για διαφημίσεις;

Αν σας πω το επώνυμο Τζίμα θα καταλάβετε ποια είναι, με αποσιωπητικά πολλά” επισήμανε ο Νίκος Μάνεσης στον αέρα του Alpha.

Ένα απρόσμενο μήνυμα θέλησε να στείλει ο Νίκος Μάνεσης στην συνάδελφο του, Ράνια Τζίμα από τον αέρα της πρωινής του εκπομπής στον Alpha, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» την Κυριακή. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε ο σύζυγος της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής μιλώντας, καθ’ όλη τη διάρκεια της, στον ενικό με τον παρουσιαστή. «Μιλάμε στον ενικό ή στον πληθυντικό;» ρώτησε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης για να αποκριθεί ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης «ε, αφού το ξεκινήσαμε στον ενικό, να το συνεχίσουμε;».

«Σωστό, κοίταξε. Αν θα είχες γίνει πρωθυπουργός, σεβόμενος τον θεσμό, θα πηγαίναμε στον πληθυντικό. Υπάρχει ένας δρόμος» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Νίκος Μάνεσης για να ακολουθήσει η συζήτηση με τον εκπρόσωπο της Νέας Αριστεράς με μια μικρή, πρώτη, παρένθεση. «Δεν σε ρώτησα, όμως, η Ράνια τι κάνει; Φίλη μου, σύζυγος, αν σας πω και το επώνυμο Τζίμα θα καταλάβετε ποια είναι! Με αποσιωπητικά πολλά. Θα της κάνεις μια τεράστια αγκαλιά».

Στο κλείσιμο αυτής της κουβέντας, ωστόσο, ο Νίκος Μάνεσης επέλεξε να επανέλθει στην προσωπική ζωή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη κάνοντας με χαμόγελο ένα σύντομο σχόλιο για την σύζυγο του, Ράνια Τζίμα. «Ράνια, μου επιτρέπεις να πάμε σε διαφημίσεις ε;».

Διαβαστε Ακομη

Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκαλύπτει: Ο Άρης Σοϊλέδης με έβριζε και με έκραζε

Η αποκάλυψη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για τον Παπαδάκη και την Αναστασοπούλου: Το πραγματικό βάθος του προβλήματος