Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει τα πάντα για το διαζύγιό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

«Είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει», λέει η Αθηνά Οικονομάκου.

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη έδωσε συνέντευξη η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός απάντησε και για το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Ο λόγος που βγάλατε από κοινού ανακοίνωση με τον σύζυγό σου για τον χωρισμό σας έγινε για να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει;

Ναι, αν και ξέρω ότι είναι κάτι που δε γίνεται σεβαστό από όλους. Ωστόσο το κάναμε για να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικογένειά μας.

Είχες αισθανθεί πίεση τότε;

Όχι, καμία.

Και τώρα, πως είσαι;

Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά.

Ως μαμά που μεγαλώνει μόνη της δυο παιδιά…

Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει.

Νιώθεις ενοχές ως μητέρα;

Αρκετές φορές, αλλά κοιτάζω να εκλογικεύω, να αντιλαμβάνομαι αν νιώθω έτσι γιατί μπορεί εκείνη τη στιγμή να έχω μια ευαισθησία παραπάνω ή αν υπάρχει όντως λόγος που νιώθω ενοχές.

Πηγή εικόνας: NDP

Η απροσδόκητη αντίδραση του Στέλιου Ρόκκου στον Αρναούτογλου: Η συνάντηση με τη Λελέ που άφησε εντυπωσιασμένο τον παρουσιαστή

Γιατί ο Μιχάλης Κουϊνέλης δεν παντρεύεται την Ήβη Αδάμου;