Η Δαλάκα αποκαλύπτει το παρελθόν του Τζέιμς Καφετζή: Πώς μπορεί να κρίνει τον στρατό χωρίς να τον έχει υπηρετήσει;

“Δεν έχουμε αφήσει τις οικογένειες μας για να κάνουμε εδώ μόνο μουχαμπέτι” τόνισε, μεταξύ πολλών άλλων, η παίκτρια του Survivor.

Φωτιά μοιάζει να έχει πάρει πια το Survivor, μια στροφή πριν την ένωση των δύο ομάδων. Στο νέο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης, μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα θέλησε να δώσει μια… πληρωμένη on camera απάντηση στον Τζέιμς Καφετζή και στα βέλη που δέχθηκε από εκείνον στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Έτσι, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η πολυσυζητημένη παίκτρια της κόκκινης ομάδας σημείωσε χαρακτηριστικά πως “ο Τζέιμς ανέφερε ότι θα έπρεπε να είμαι μόνιμη στο στρατό γιατί είμαι πολύ αυστηρή, του απάντησα ότι είμαι πολύ αυστηρή πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό μου. Δεύτερον, δεν έχουμε αφήσει τις οικογένειες μας για να κάνουμε εδώ μόνο μουχαμπέτι. Γιατί μέσα από τον αγώνα, που πρέπει να είμαστε σοβαροί, τρώμε, παραμένουμε στο παιχνίδι, ερχόμαστε σε επικοινωνία με την οικογένειά μας οπότε πρέπει εκείνη την ώρα να υπάρχει μια σοβαρότητα και αυστηρότητα”.

“Πρέπει ο καθένας να είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και γι’ αυτό που έχει έρθει να κάνει εδώ. Επίσης, ο Τζέιμς από που έβγαλε το συμπέρασμα για τον στρατό; Εφόσον ο ίδιος δεν έχει πάει στον στρατό”.

Όταν δεν έχεις πάει στον στρατό, καλό είναι να μην κάνεις σχόλια. Γιατί, όπως ούτε εγώ έχω πάει, δεν μπορώ να πω κάτι για τον στρατό. Κάτι που είναι πάρα πολύ ιερό για την χώρα μας και την πατρίδα μας” πρόσθεσε η Κατερίνα Δαλάκα, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΪ.

Η Οικογένεια του Νάσου Παπαργυρόπουλου: Το Χρήμα ως Αξία

Η αποκάλυψη της παίκτριας του Survivor για το νυφικό που θα φορούσε