Η Δανάη Μπάρκα ανταποκρίνεται σε σχόλια: Η οργή μου είναι πολύ κοντά στο να εκραγεί

“Ο άνθρωπος που εκτίθεται δεν είναι ποτέ έτοιμος για ανθρωποφαγία. Μου φαίνεται τραγικό οι άνθρωποι να επεμβαίνουν έτσι στη ζωή των άλλων”.

Τα λεγόμενα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από τη χθεσινοβραδινή της συνέντευξη στο Night Out σχολίασαν η Δανάη Μπάρκα και η ομάδα της εκπομπής της το πρωινό της Πέμπτης (21/3). Η παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή την εξομολόγηση της γνωστής influencer για την επιθυμία της να γίνει μητέρα, αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς και τα οποία έχουν να κάνουν με την ηλικία της.

«Πόσο πολύ μου άρεσαν και με άγγιξαν αυτά που είπε χθες βράδυ η Ευρυδίκη, που γενικά μου αρέσει βέβαια. Μερικές φορές αλλιώς φαίνονται τα πράγματα και αλλιώς είναι. Εγώ πιστεύω ότι όλη αυτή η ιστορία με την πίεση ήταν ένα συνονθύλευμα από την έκθεση που πήρε από το Survivor και μετά με την προσωπική της ζωή», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Δυστυχώς, η αναγνωρισιμότητα φέρνει και τα άλλα. Δεν μπορεί να υπάρχει επιλεκτικό ενδιαφέρον από τον κόσμο», παρατήρησε ο Γιώργος Κρικοριάν, με τη Δέσποινα Καμπούρη να σχολιάζει: «Την περίοδο που είχαν χωρίσει με τον Βασάλο, για ένα διάστημα δεν το έλεγαν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τους έγραφαν στα social media. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντιστάσεις».

«Ο άνθρωπος που εκτίθεται δεν είναι ποτέ έτοιμος για ανθρωποφαγία. Το ότι εκτιθέμεθα δεν σημαίνει ότι δίνουμε την ψυχή μας και το σώμα μας στα «λιοντάρια». Το θέμα είναι ότι θα πρέπει και τα ίδια τα «λιοντάρια» να το αντιλαμβάνονται αυτό και να σέβονται τους κοινωνικούς κανόνες με μία άλφα ευγένεια», τόνισε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.

«Υπάρχει και ο αντίστροφος ηλικιακός ρατσισμός, ότι δηλαδή είσαι μικρός ακόμη για να κάνεις παιδί. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μου το έχουν πει κι εμένα… όταν ακούω αυτή την απάντηση ότι «έλα μωρέ από τώρα;», είμαι οριακά να ουρλιάξω και να βρίσω», παραδέχεται η παρουσιάστρια του MEGA.

«Εμμέσως πλην σαφώς είναι μία παρατήρηση και ένα όριο στο τι θέλεις εσύ να κάνεις στη ζωή σου. Μου φαίνεται τραγικό οι άνθρωποι να επεμβαίνουν έτσι στη ζωή των άλλων», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε Ακόμη

Κώστας Φραγκολιάς: Η απόρριψη του MEGA και ο Ουγγαρέζος

Σταύρος Νικολαΐδης: Η ανάγκη για νέα πρόσωπα στην παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών