Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου αναρωτιέται: «Να γίνω Ολυμπιακός για να μη δω ευρωπαϊκό στη ζωή μου;»

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση σε έναν φίλο του Ολυμπιακού που προσπάθησε να την πείσει να αλλάξει ομάδα από τον Παναθηναϊκό στον αιώνιο αντίπαλο. Η κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η Δέσποινα, δεν θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτό τον πειρασμό και απάντησε με έναν αστείο τρόπο.

Ένας οπαδός του Ολυμπιακού της έγραψε να ενταχθεί στις τάξεις της ομάδας του Πειραιά και να αφήσει πίσω τον “λούζερ σύλλογο”. Η Δέσποινα απάντησε με μια φωτογραφία κρατώντας το κύπελλο της Ευρωλίγκας και έγραψε: “Για να μην δω Ευρωπαϊκό ποτέ στη ζωή μου;”. Με αυτήν την απάντηση, η Δέσποινα έδειξε την αφοσίωσή της στον Παναθηναϊκό και την αγάπη της για την ομάδα.

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου είναι γνωστή για την υποστήριξή της προς τον Παναθηναϊκό και είχε προβλέψει ακόμη και τη νίκη της ομάδας της στην Ευρωλίγκα πριν από τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι, με την απάντησή της στον οπαδό του Ολυμπιακού, η Δέσποινα επιβεβαίωσε την αφοσίωσή της προς την ομάδα της καθώς και την αγάπη της για το μπάσκετ.

Έτσι, η Δέσποινα Γιαννακοπούλου μας υπενθυμίζει τη σημασία της πίστης και της αφοσίωσης προς την ομάδα μας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκτιμούμε και να αντιλαμβανόμαστε στον κόσμο του αθλητισμού. Η αγάπη για την ομάδα μας είναι ανίκητη και μας κάνει να παλεύουμε για αυτήν με κάθε τρόπο. Ας συνεχίσουμε λοιπόν να υποστηρίζουμε την ομάδα μας με πάθος και αφοσίωση, όπως κάνει και η Δέσποινα Γιαννακοπούλου για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός Παντού: Αιτήμα για ομαλή διεξαγωγή στο Game 4

Η Συνάντηση με τον Θάνο Κρομμύδα: Όταν Κατάλαβα Τι Ήθελε, Άνοιξα την Πόρτα και Έφυγα