Η Δέσποινα Βανδή ανατριχιάζει με την απώλεια του πατέρα της: Το δύσκολο αντίο

\”Ούτε καλοκαίρι, ούτε καβγά, ούτε θα μοιραστείς το ίδιο πιάτο, ούτε γκρίνιες, ούτε τίποτα\” εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε δυναμικό παρών σε εκδήλωση γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού τη νύχτα της Πέμπτης. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δε, η αγαπημένη τραγουδίστρια έμελλε να έχει μια φορτισμένη συναισθηματική στιγμή μιας και επέλεξε να μοιραστεί με το κοινό δυο λόγια καρδιάς για τον αγαπημένο της πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν ερμηνεύει το τραγούδι «Μέχρι Μάη μήνα», η Δέσποινα Βανδή εκμυστηρεύτηκε στους παρευρισκόμενους πως «το κουπλέ αισθανόμουν 100% ότι αφορά εμένα και το ρεφρέν αισθανόμουν – γι’ αυτό με έπαιρνε πάντα πολύ – ότι αφορά τη μάνα μου. Όταν χάσαμε τον πατέρα μου και ήταν δύσκολη η απώλεια αυτή».

«Είναι δύσκολο να συνηθίσεις ότι δεν θα ξανακούσεις τη φωνή κάποιου, δεν θα τον ξαναδείς, δεν θα ξανακάνεις Χριστούγεννα μαζί του. Ούτε καλοκαίρι, ούτε καβγά, ούτε θα μοιραστείς το ίδιο πιάτο, ούτε γκρίνιες, ούτε τίποτα».

«Κι αυτό με έπιανε πάρα πολύ και κάθε φορά με πιάνει. Νιώθω ότι με αυτό το τραγούδι είναι σαν να μπαίνω μέσα στη δική της ψυχοσύνθεση, της μητέρας μου και το λέω. Γι’ αυτό με συγκινεί στο ρεφρέν» τόνισε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή για να συνεχίσει με τη νέα της ερμηνεία.


Διαβαστε Ακομη

Η αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής: Η αδράνεια των κομμάτων στην εξουσία

Η δύσκολη απόφαση του Κώστα Μπίγαλη: Η πώληση του σπιτιού λόγω οικονομικών δυσκολιών