Η διαδρομή του Στράτου Τζώρτζογλου από την κατάθλιψη στην ανάκαμψη

Όταν “έφυγε” η μητέρα μου, αμέσως μπήκα στη Φάρμα ακριβώς για να μπορέσει το μυαλό μου να πάει κάπου αλλού” εξηγεί ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, την Παρασκευή, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε για την κατάθλιψη την οποία και αντιμετώπισε με θάρρος λίγο καιρό μετά τον θάνατο της μητέρας του.

Ειδικότερα, ο Στράτος Τζώρτζογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως “η Βάνα Μπάρμπα είναι κουμπάρα μου και είμαστε πολύ φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Δεν έβλεπε τον Στράτο όπως τον είχε συνηθίσει, γεμάτο ενθουσιασμό και να γλεντάει τη ζωή. Πέρασα δυο χρόνια κατάθλιψη και πολλά πράγματα κόπηκαν”.

Στη συνέχεια, αναφέρει ότι “Ας πούμε σε ένα σίριαλ που έκανα, την «Άγρια γη» στον ΣΚΑΪ, ο παραγωγός στάθηκε πραγματικά στο πλευρό μου. Παρόλο που είχα κατάθλιψη και δυσκολευόμουν πάρα πολύ ακόμα και με τον ρόλο, πήγαινα στο γύρισμα και δεν είχα κουράγιο. Δεν ξέρω, ένα κλικ έγινε και έπεσα στην κατάθλιψη. Ίσως γιατί δεν είχα διαχειριστεί ή ήμουν στη διαδικασία διαχείρισης του θανάτου της μητέρας μου”.

“Γιατί όταν «έφυγε» η μητέρα μου, αμέσως μετά μπήκα στη Φάρμα ακριβώς για να μπορέσει το μυαλό μου να πάει κάπου αλλού και να μη σκέφτεται τον θάνατο. Αλλά δεν ήταν ακόμα το τελειωτικό στάδιο. Αργότερα αυτό μου βγήκε σε κατάθλιψη, μου επηρέασε βέβαια τις σχέσεις αλλά οι άνθρωποι που με αγαπούσαν το καταλάβαιναν. Οι κοντινοί μου στεναχωριόντουσαν γιατί με έβλεπαν πραγματικά πεσμένο και μάλιστα πίστευα ότι δεν θα σηκωθώ ποτέ” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Στράτος Τζώρτζογλου στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Πηγή φωτογραφίας: NDP Photo

Ευρωεκλογές 2024: Τα τελευταία νέα στον ΣΚΑΪ | Zappit

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας – Βρέθηκε ύποπτη βαλίτσα