Η Δήμητρα Ματσούκα μιλάει για την αξία του χρήματος

Η Δήμητρα Ματσούκα μοιράστηκε την εμπειρία της από τις οικονομικές περιπέτειες που έζησε η οικογένειά της σε μια πρόσφατη συνέντευξη. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι, αν και η οικογένειά της αντιμετώπισε δυσκολίες, αυτή κατάφερε να δείξει μεγαλύτερη σύνεση και λογική στις οικονομικές της αποφάσεις.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για την πολύ περιποιημένη πορεία της στο θέατρο και την επένδυση που έκανε στο σπίτι της παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούσαν στην οικογένειά της.

Η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε στις θεατρικές της επιλογές, τονίζοντας ότι πάντα προτιμούσε τα έργα που της άρεσαν πραγματικά, χωρίς να δίνει σημασία στον μισθό που θα λάμβανε. Μάλιστα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αγόρασε ένα σπίτι για τις γυναίκες της οικογένειάς της και αργότερα ανακαίνισε ένα διαμέρισμα το οποίο απολαμβάνει μέχρι σήμερα.

Η Δήμητρα Ματσούκα έκλεισε τη συνέντευξη της αναφέροντας ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά της, κατάφερε να είναι πιο συνετή και λογική στις οικονομικές της επιλογές από τους δικούς της. Μια αποκάλυψη που αποδεικνύει τη δύναμη και την αντοχή της ηθοποιού απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη ζωή της.

Μίλτος Τεντόγλου: Κατακτητής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μήκος με Αξιοθαύμαστο Ρεκόρ Αγώνων

Κώστας Φραγκολιάς αποκαλύπτει: Όχι εγώ μίλησα για έρωτα με Μαρία Αντωνά και Γιώργο Λιάγκα