Η Δώρα Τσαμπάζη μιλάει για την αξιοπρέπεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στους τελευταίους του μήνες

Η Δώρα Τζαμπάζη εξηγεί ότι η δύναμη του μυαλού και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης δεν σε αφήνουν να διαχειριστείς εύκολα την πληροφορία. Αυτό προέκυψε από μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στη Σάσα Σταμάτη και τα Παραπολιτικά, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας με τρυφερότητα, αναφέρθηκε στον αείμνηστο σύζυγό της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, και στις δύσκολες στιγμές πριν τον χαράξει ο χρόνος.

Όταν ρωτήθηκε πώς γνωρίστηκαν εκείνη και ο σύζυγός της, αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη, όπου εκείνη εργαζόταν ως αθλητικογράφος και εκείνος ήταν γνωστός αθλητής. Σε ερώτηση σχετικά με τις στιγμές που συνειδητοποίησε ότι θα τον χάσει, ανέφερε ότι η δύναμη του μυαλού και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης την βοήθησαν να είναι δυνατή για τα παιδιά της και για να περάσει ο άνθρωπός της τους τελευταίους μήνες με αγάπη και αξιοπρέπεια.

Όταν ρωτήθηκε αν στενοχωρήθηκε που ο σύζυγός της δώρισε τα μετάλλιά του, απάντησε ότι ένιωσε περήφανη για την απόφασή του. Η κίνηση αυτή ήταν σημαντική και επισημάνθηκε ότι οι πλειοδότες επέστρεψαν τα μετάλλια στην οικογένειά τους και στη συνέχεια αυτά δωρίστηκαν σε μουσεία. Η Δώρα Τζαμπάζη εξέφρασε τη χαρά της που μέσω αυτής της κίνησης βοήθησαν πολλά παιδιά.

Θρήνος για την απώλεια της Ρένας Βενιέρη: Το δύσκολο αντίο του Μανώλη Μαυρομμάτη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλύπτει: Η Ελένη Μενεγάκη ήταν η δάσκαλός μου στην τηλεόραση