Η δύναμη της απώλειας: Η επίδραση του φευγιού της Φωτεινής Δάρρα στην ενηλικίωση μου

Όταν ξεκίνησα στο θέατρο, ήταν πολύ συνηθισμένο και διαδεδομένο δυστυχώς, κακώς, ένας σκηνοθέτης να σου μιλάει απότομα» δηλώνει η Φωτεινή Δάρρα.

Η Φωτεινή Δάρρα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα το Σάββατο με αφορμή τις νέες μουσικές της εμφανίσεις. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γοητευτική ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην ενηλικίωση που βίωσε μετά τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας, στις δυσκολίες στον καλλιτεχνικό χώρο και στο metoo.

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Δάρρα εξομολογήθηκε πως «με έχει σημαδέψει πάρα πολύ θετικά η γέννηση της κόρης μου. Με έχει σημαδέψει, επίσης, θετικά και αρνητικά, το φευγιό της μαμάς μου. Θα μου πεις, τι θετικό μπορεί να έχει ένα φευγιό… Ότι ενηλικιώνεσαι. Όπως και άλλες περιπτώσεις κατά τις οποίες πέρασα δύσκολα μέσα στη δουλειά μου».

«Έχουν υπάρξει και κακοποιητικές συμπεριφορές μέσα στη δουλειά. Εγώ ανήκω σε μια γενιά καλλιτεχνών που δεν τα καταγράφαμε τόσο πολύ όλα αυτά, τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Ήταν πολύ διαδεδομένες. Δηλαδή για εμένα, όταν ξεκίνησα στο θέατρο, ήταν πολύ συνηθισμένο και διαδεδομένο δυστυχώς, κακώς, ένας σκηνοθέτης να σου μιλάει απότομα».

«Αυτό που συμβαίνει με το metoo είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Από την άλλη, θέλει και μια ρέγουλα. Λίγο να μπορούμε να εξετάζουμε διπλά και τριπλά και τετραπλά γιατί μπορεί να στιγματιστούν και άνθρωποι οι οποίοι στιγματίζονται πολύ εύκολα. Γιατί ο κόσμος το κάνει πολύ εύκολα. Όπως εγώ αν ακούσω ότι ασκήθηκε ή ασκείται μια κακοποιητική συμπεριφορά σε μια άλλη γυναίκα, θα κατηγορήσω αυτόν τον οποίο έχει κατηγορήσει. Πρέπει να το διπλτσεκάρουμε, να το τριπλοτσεκάρουμε και να αφήνουμε τη δικαιοσύνη να αποδίδεται όπως πρέπει. Μια δικαιοσύνη η οποία θα αποδίδεται όμως, δεν είμαι σίγουρη ότι αποδίδεται πάντα έτσι όπως πρέπει» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Φωτεινή Δάρρα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.


Διαβαστε Ακομη

Η Ελένη Τσολάκη μιλάει για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην τηλεόραση

Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Δέσποινας Βανδή που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό