Η δύσκολη περιπέτεια του Γιώργου Γρηγοριάδη: Τρεις μήνες μακριά από την οικογένειά του

Μπορεί βέβαια να ήταν και καλύτερα γιατί μπορεί να τρωγόμασταν έτσι και οι τέσσερις μέσα σε ένα σπίτι

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης βρέθηκε καλεσμένος του Τάσου Ιορδανίδη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μπαμπα-δες» που παρακολουθήσαμε, το απόγευμα του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην οικογένεια του και την δυσκολία της καραντίνας για τον κορονοϊό οπότε και βρισκόταν εκείνος στην Αθήνα και εκείνοι στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Γρηγοριάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην περίοδο της καραντίνας εγώ ήμουν εδώ και αυτοί ήταν μόνοι τους επάνω. Ήταν δύσκολο, πολύ. Στην καραντίνα είχε περάσει και ένα διάστημα τριών μηνών που δεν τους είδα καθόλου. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και κάναμε βιντεοκλήσεις».

«Είχαν απαγορευτεί τα πάντα. Εμείς όμως, ως δημοσιογράφοι, μπορούσαμε να κυκλοφορούμε αλλά εγώ, τώρα, από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη να πάω να κάνω τι; Δεν ήθελα να προκαλέσω σε κάποιο ενδεχόμενο μπλόκο της αστυνομίας. Είχα ένα χαρτί που μου έδινε μια ελευθερία κινήσεων αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκα, επαναλαμβάνω, γιατί δεν ήθελα να προκαλέσω».

«Οπότε υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα που δεν τους είχα δει. Ας πούμε, Πάσχα έκανα μόνος μου εδώ. Με την μητέρα τους, ναι, με την γυναίκα μου πέρασαν χρόνο μαζί. Ήταν όλη την ημέρα μέσα στο σπίτι. Δούλευε και η γυναίκα μου από το σπίτι αναγκαστικά και ήταν συνέχεια μαζί. Αυτό ίσως μου λείπει. Μπορεί βέβαια να ήταν και καλύτερα γιατί μπορεί να τρωγόμασταν έτσι και οι τέσσερις μέσα σε ένα σπίτι» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Γρηγοριάδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Η λαμπερή εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια στη θάλασσα με το πολύχρωμο μπικίνι της

Η Σοφία Βόσσου αναφέρεται στα όρια της και στο νταβατζιλίκι