Η δύσκολη σχέση της Νανάς Παλαιτσάκη με τους γονείς της

“Νομίζω ότι δεν μου έδινε κανείς προσοχή επειδή οι γονείς του πατέρα μου είχαν χάσει τον γιο τους, οι γονείς της μητέρας μου έπεσαν επάνω στο παιδί τους και όποιος θυμόταν – όπως μου είπε ο νονός μου – με έδινε λίγο τσάι με το μπιμπερό”, περιέγραψε η Νανά Παλιτσάκη.

Η Νανά Παλιτσάκη κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για το πόσο τη στιγμάτισε η απώλεια του πατέρα της και τη φροντίδα που δεν έλαβε όταν γεννήθηκε λόγω του συγκεκριμένου τραγικού γεγονότος και της κατάθλιψης της μητέρας της.

“Χάσαμε τον μπαμπά μου όταν ήμουν 5 ημερών. Δεν έχω καμία ανάμνηση. Ήταν σημαιοφόρος και λοκατζής, που έκανε πολύ σημαντικά πράγματα και όλα αυτά τα έμαθα από συναδέλφους του. Επειδή σκοτώθηκε νέος, όταν πήγα στον ΣΚΑΙ αποφάσισα να βγάλω το επίθετο του συζύγου μου – γιατί είχα χωρίσει – και να τιμήσω τον μπαμπά μου που λεγόταν Παλαιτσάκης και δεν γνώρισα ποτέ. Σκοτώθηκε σε ένα πολύ ηλίθιο τροχαίο στη Φιλοθέη, ενώ πήγαινε στο Πεντάγωνο για κάτι επείγον. Έζησε 8 ημέρες και μετά πέθανε. Δεν εξοικείωσα ποτέ με την απουσία του. Ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος και μοιάζαμε πολύ. Η ομοιότητα εκνεύριζε τη μαμά μου”, εξομολογήθηκε η Νανά Παλιτσάκη.

“Η μητέρα μου ήταν ακόμα στο μαιευτήριο όταν χτύπησε ο πατέρας μου. Θεώρησε ότι είναι μια φυγή και ότι ο μπαμπάς μας εγκατέλειψε σε μια κρίσιμη στιγμή. Η μητέρα μου το αντιμετώπισε με κατάθλιψη. Νομίζω ότι δεν μου έδινε κανείς προσοχή επειδή οι γονείς του πατέρα μου είχαν χάσει τον γιο τους, οι γονείς της μητέρας μου έπεσαν επάνω στο παιδί τους και όποιος θυμόταν – όπως μου είπε ο νονός μου – με έδινε λίγο τσάι με το μπιμπερό. Η μητέρα μου είχε μεγάλη δυσκολία να ασχοληθεί μαζί μου, γι’ αυτό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο στην Κηφισιά και έπαιζε πιάνο για να διαχειριστεί τη θλίψη της. Ο πατέρας μου αισθανόταν ότι θα έφευγε από τη ζωή και τα κατάλαβε όλα αυτά στις 8 αυτές μέρες. Είχε ρήξη στο ήπαρ” πρόσθεσε η Νανά Παλιτσάκη.


Διαβάστε Περισσότερα

Η μαγεία του Ιάκωβου Γκόγκουα στο Λουξεμβούργο

Η απίθανη ιστορία της κλοπής της Jaguar από τη Βούλα από τη Σόφη Πασχάλη