Η εμπειρία της Τζένης Μελιτά: Η μέρα που ντύθηκε μπρόκολο στα Μάτια Ερμητικά Κλειστά

Έχει συμβεί να σε προσκαλέσουν σε ένα πάρτι, να ντυθείς εντυπωσιακά και να ανακαλύψεις ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν ντυθεί και να νιώσεις άβολα; Ρώτησε η Τζένη Μελιτά.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μοιράστηκαν την άποψή τους για την Παραμονή Αποκριών και αν είναι ωραίο να ντύνεσαι αυτές τις μέρες. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια “τραυματική” εμπειρία όταν ντύθηκε σαν μπρόκολο, ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε.

«Έχει συμβεί να σε προσκαλέσουν σε ένα πάρτι, να ντυθείς εντυπωσιακά, να έχεις κάνει τη μέγιστη προσπάθεια και να ανακαλύψεις ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν ντυθεί και να νιώσεις άβολα; Έχει συμβεί και σε μένα. Σου λέω αληθινά ότι ξόδεψα πολλά λεφτά, 80 ευρώ, για να ντυθώ σαν μπρόκολο. Ήμουν πολύ όμορφα ντυμένη, είχα φοβερή στολή και ήμουν μοναδική ντυμένη σαν μπρόκολο. Ήταν απαίσιο γιατί οι άλλοι είχαν απλώς μια μάσκα. Όλοι ήταν ντυμένοι σαν να είχαν βγει από το “Μάτια Ερμητικά Κλειστά” και εγώ ήμουν ένα μπρόκολο. Ήταν επιεικώς απίστευτο» εξήγησε η Τζένη Μελιτά.

«Είναι πραγματικά τραυματική εμπειρία οι Απόκριες για σένα. Σε λυπάμαι και ανακαλώ τα λεγόμενά μου» είπε γελώντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Απίστευτες ατάκες του Μπουρανί στην ΕΡΤ: Το έθιμο που ξεσήκωσε γέλιο

Οι καβγάδες του Γιώργου Τσαλίκη με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου στα γραφεία του Πέτρου Κωστόπουλου