Η έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου: “Αναρωτιόμαστε αν είμαστε τρελοί ή Super Κική; Απαράδεκτο αυτό που είδα”

Επειδή η Super Κική της προάλλες είχε μιλήσει και για κάποια εισοδήματα που έχει το χρόνο από το Youtube, κάποια εξωφρενικά ποσά, να πούμε ότι τα παιδιά που είναι εκεί, και οι δημοσιογράφοι, δεν βγάζουν τα ίδια, ούτε σε επτά ζωές” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου με όσα ανέφερε η Super Κική προς τους δημοσιογράφους στην Ευελπίδων καθώς σήμερα εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει σε βάρος της ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Απαράδεκτο, απαράδεκτο όλο αυτό που είδα. Κανονική δουλειά δεν μπορείτε να βρείτε είπε στα παιδιά; Είναι δυνατόν; Ακούμε να μας λέει ότι είμαστε τρελοί η Super Κική; Εμείς φταίμε όμως. Εμείς φταίμε που της έχουμε δώσει αυτή τη δημοσιότητα. Δεν το περίμενα αυτό από τη Super Κική. Είναι καλό παιδί, εμένα μου έχει δώσει την εντύπωση ενός καλό παιδιού. Δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι και να μας λέει όλους τρελούς» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επειδή η Super Κική της προάλλες είχε μιλήσει και για κάποια εισοδήματα που έχει το χρόνο από το Youtube, κάποια εξωφρενικά ποσά, να πούμε ότι τα παιδιά που είναι εκεί, και οι δημοσιογράφοι, δε βγάζουν τα ίδια, ούτε σε επτά ζωές. Μακάρι να βγάζανε τα ίδια με τη Super Κική ή και παραπάνω, αλλά δεν αμείβονται τόσο καλά γιατί αυτή η ζωή είναι άδικη και κάνουν μια κανονική, σκληρή και αξιοπρεπέστατη δουλειά» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.
Διαβαστε Ακομη

Αποκαλυπτική φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από το χειρουργείο: Η πρώτη δημοσίευση

Η νέα αγωγή του Βασίλη Ζούλια κατά εταιρείας παραγωγής: 400.000 ευρώ στο στόχαστρο