Η Ελένη Τσολάκη μιλά για τον κόμπο στο στομάχι: Η δυσκολία της αντιμετώπισης

\”Είναι πάρα πολλά τα δύσκολα θέματα, κάθε μέρα η επικαιρότητα έχει και ένα δύσκολο θέμα\” εξηγεί η Ελένη Τσολάκη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ελένη Τσολάκη στο περιοδικό Hello! και την δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα αυτή την εβδομάδα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του OPEN μίλησε για τις απαιτήσεις των θεμάτων ενημέρωσης που παρουσιάζονται στην εκπομπή αλλά και την ψυχαγωγία που δεν επισκίαζε, πριν από λίγα χρόνια, η ενημέρωση στην τηλεόραση.

Ποιο είναι το πιο δύσκολο θέμα που κλήθηκες να παρουσιάσεις εφέτος;

Είναι πάρα πολλά τα δύσκολα θέματα. Κάθε μέρα η επικαιρότητα έχει και ένα δύσκολο θέμα. Τα Τέμπη, ας πούμε, οι γυναικοκτονίες, αυτό που συνέβη με την Κυριακή στους Αγίους Αναργύρους, ένα θέμα που συνεχίζουμε να το αναλύουμε στην εκπομπή και ακόμα δεν έχουν δοθεί απαντήσεις και δεν έχουν πληρώσει όσοι ευθύνονται γι’ αυτό. Πολλές φορές αισθάνομαι αυτόν τον κόσμο στο στομάχι, κάτι που βέβαια προσπαθώ να μην το μεταφέρω, γιατί το προσωπικό μου συναίσθημα δεν έχει πάντα θέση στο πως πρέπει να παρουσιάσουμε ένα θέμα, αλλά ως άνθρωπος ζορίζομαι πάρα πολύ. Πλέον η καθημερινότητα έχει μόνο τέτοια θέματα.

Πόσο παρελθόν μοιάζουν να είναι οι εκπομπές που περιλάμβαναν μόνο ψυχαγωγία…

Μα εγώ σε αυτή την τηλεόραση ξεκίνησα. Το ζητούμε τότε ήταν να μεταδώσουμε χαρά και να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο. Όμως πλέον έχει αλλάξει το δεδομένο της ζωής μας. Είναι σύγχρονο με την εποχή και είναι σωστό για μένα, μου κάνει καλό αυτό αυτή η τηλεόραση. Με αφορά.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Η Επεισοδιακή Γνωριμία του Γιώργου Κρικοριάν με την Σύντροφό του: Τα Λόγια που Ανάφλεξαν Φωτιές

Γιάννης Ζουγανέλης αποκαλύπτει: “Οι γιατροί λένε την αλήθεια, όχι για να ενθαρρύνουν”