Η Ελισάβετ Σπανού μιλάει για τη μοναδική εμπειρία του θηλασμού

“Γεννήθηκε σχεδόν τρία κιλά. Είναι δίδυμος, αυτό θα πω μόνο. Γελάω, δε μπορώ και να γελάσω”.

“Η Ελισάβετ Σπανού, η οποία έγινε για πρώτη φορά μαμά την περασμένη Παρασκευή, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μίλησε στο Πρωινό για το πώς ένιωσε όταν κράτησε για πρώτη φορά το μωρό στην αγκαλιά της.

«Τι να πω τώρα, πραγματικά. Δεν υπάρχουν λέξεις. Ξέρεις, μου έρχεται πολύ συχνά στο μυαλό ότι προσπαθούσαν και μου έλεγαν, θα δεις. Θα είναι ό,τι πιο σημαντικό και δεν το καταλάβαινα. Και τώρα που την έχω στα χέρια μου, είναι πραγματικά απίστευτο και δεν μεταφέρεται αυτό το συναίσθημα που νιώθει μια μαμά κρατώντας το μωρό στα χέρια της. Δεν περιγράφεται. Για μένα, που είχα και μια εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα και έναν τοκετό χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν και μανούλες οι οποίες περνάνε δύσκολα και πιθανόν και οι πρώτες ώρες με το παιδί να μην είναι πάντα», εξομολογήθηκε η Ελισάβετ Σπανού.

«Γεννήθηκε σχεδόν τρία κιλά. Είναι δίδυμος, αυτό θα πω μόνο. Γελάω, δε μπορώ και να γελάσω. Είναι υπέροχη, είναι πολύ συνεργάσιμη και σαν την κουκουβάγια κι εγώ τη μάνα, τη βλέπω πανέμορφη. Είχα την τύχη να μπορώ να θηλάσω αμέσως. Δημιουργείται αίσθημα μωρέ, ακόμη μεγαλύτερο. Βέβαια εντάξει, υπάρχουν και πάρα πολλά ταμπού με όλα αυτά τα πράγματα. Να γεννήσεις φυσιολογικά, μη γεννήσεις με καισαρική, να θηλάσεις… Μη τυχόν και δε θηλάσεις. Απλά εγώ έτυχε να έχω τη χαρά, να μπορώ να τη θηλάσω από τη πρώτη στιγμή, έτυχε», κατέληξε η Ελισάβετ Σπανού.

Ο Γιώργος Λάγιος ανταπαντά στις επικρίσεις της Νεφέλης Μεγκ για την Ελίνα Παπίλα

Ανακοίνωση του θανάτου του διάσημου Executive Pastry Chef Γιάννη Γιάχου