Η Έλντα Πανοπούλου σχολιάζει την προκλητική συμπεριφορά στη σκηνή: Να το συζητήσουμε

Κανένας δεν ξεφεύγει και παραμένει ανέγγιχτος από την κριτική, επομένως αυτό αποτελεί έναν φαύλο κύκλο, μια πολύ κακή και βρώμικη αλυσίδα που δεν έχει τέλος» δήλωσε η Έλντα Πανοπούλου.

Η Έλντα Πανοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και στη Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για τις ψυχαγωγικές εκπομπές σήμερα και για όσα δεν της αρέσουν.

«Παλιά ήταν διαφορετικά. Νιώθαμε ευγνωμοσύνη για τους καλεσμένους, υποδέχομασταν τον κόσμο και τους ευχαριστούσαμε. Ο νους μας δεν ήταν πότε θα φύγουν για να αρχίσουμε να κουτσομπολεύουμε, όπως συμβαίνει τώρα. Δεν έχω μάθει να το κάνω. Το κάνω με τους φίλους μου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ευτελίζω δημόσια ένα άτομο. Δεν μπορώ να ευτελίσω δημόσια κανέναν. Είμαι η πρώτη που μπορεί να υποστεί δημόσιο εξευτελισμό. Πώς θα το κάνω σε κάποιον άλλον;» ανέφερε η Έλντα Πανοπούλου.

«Κανείς δεν ξεφεύγει και παραμένει ανέγγιχτος από την κριτική, επομένως αυτό αποτελεί έναν φαύλο κύκλο, μια πολύ κακή και βρώμικη αλυσίδα που δεν έχει τέλος. Αν ξεκινήσω να κριτικάρω εγώ εσένα, το επόμενο είναι να κριτικάρεις εσύ εμένα. Εγώ πιστεύω ότι, όταν κάποιος σου κάνει την τιμή να έρθει να σου μιλήσει, πρέπει να τον σεβαστείς. Να σχολιάσουμε ένα άτομο που εμφανίζεται σε μία σκηνή και με την εικόνα και τα λόγια του προσβάλλει και τραυματίζει το κοινό, αυτό πρέπει να το σχολιάσουμε, όχι την προσωπική του ζωή» κατέληξε η Έλντα Πανοπούλου.


Διαβάστε Περισσότερα

Τεpάστια ανάσα: Έκτακτο επίδομα 350 εuρώ μέχρι τέλους του μήνα

Ο Δημήτρης Παπανώτας αποκαλύπτει ατασθαλίες σε Μαγγίρα – Μακαλιά: Ανάγκη για δεοντολογική εκπαίδευση