Η εμφάνιση του ιππότη που αλλάζει τα πάντα

Αρχική σελίδα / Διασκέδαση / Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ήρθε ο ιππότης, όχι επάνω σε άλογο, αλλά ήταν αυτός που ονειρευόμουν»


\"Αλεξάνδρα

Κυριακή, 9.6.2024, 13:07


Zappit@ZAPPIT_\”Ένας ιππότης είναι για εμένα ένας άντρας που έχει ισχυρή προσωπικότητα, έχει ευαισθησία, είναι γενναιόδωρος κι εννοώ στο συναίσθημα, έχει ενσυναίσθηση\” δήλωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή Δύο στις 10 στην ΕΡΤ1 με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα στη ζωή της και αν έχει νιώσει ποτέ πως έχει έρθει ο ιππότης.

«Είμαι πάρα πολύ βαθιά ρομαντική. Ναι μπορώ να σου πω ότι περίμενα τον ιππότη επάνω σε άλογο. Μην γελάσετε με αυτό. Ο ιππότης ήρθε, όχι επάνω σε άλογο ούτε σε πολλά άλογα, αλλά ήταν αυτός που ονειρευόμουν κι είχα φανταστεί. Βέβαια με αυτό το σκεπτικό τρως πολλές κατραπακιές. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα γιατί όταν περιμένεις τον ιππότη…» ανέφερε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και πρόσθεσε: «Ένας ιππότης είναι για εμένα ένας άντρας που έχει ισχυρή προσωπικότητα, έχει ευαισθησία, είναι γενναιόδωρος κι εννοώ στο συναίσθημα, έχει ενσυναίσθηση. Αυτός είναι ο πρίγκιπας για εμένα. Έχω την αίσθηση ότι με έχουν φοβηθεί άντρες.»
Διαβαστε Ακομη


Διάσημοι καλεσμένοι στη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα

Η Ελεονώρα Μελέτη ψηφίζει στον Πειραιά στις Ευρωεκλογές του 2024