Η επίδραση της κόρης μου στη Χριστίνα Βραχάλη

«Ήταν μια συνειδητή απόφαση να κρατήσω το παιδί μου και να το μεγαλώσω μόνη», λέει η Χριστίνα Βραχάλη.

Η Ελένη Τσολάκη υποδέχτηκε σήμερα την Χριστίνα Βραχάλη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου». Η δημοσιογράφος μίλησε για τον ερχομό της κόρης της και το πώς η μητρότητα την άλλαξε.

«Ο ερχομός της κόρης μου με άλλαξε. Πριν έρθει η κόρη μου στη ζωή, δεν ήξερα αν ήμουν έτοιμη γι’ αυτό. Δε με δυσκόλεψε να επικοινωνήσω στους δικούς μου και στον κόσμο το διαφορετικό μοντέλο οικογένειας που έχω επιλέξει. Δε με δυσκόλεψε γιατί είναι η αλήθεια μου, η ζωή είναι απρόβλεπτη, και ταυτόχρονα πολύ όμορφη. Ήταν πολύ συνειδητή απόφαση, δε με ενδιέφερε ποτέ το τι θα πει ο κόσμος. Ήθελα να κάνω ό,τι ήταν για να είμαι εγώ καλά. Από τη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος, ό,τι αποφάσεις πήρα στη ζωή μου, ήταν για να είμαι εγώ καλά. Η κοινωνία έχει δημιουργήσει ένα στερεότυπο ότι μια γυναίκα για να είναι ολοκληρωμένη στη ζωή της πρέπει να αποκτήσει παιδί», είχε αρχικά η Χριστίνα Βραχάλη.

Σχετικά με τον σύντροφό της, η Χριστίνα Βραχάλη ανέφερε: «Με τον σύντροφό μου θα μοιραστώ τα πάντα. Έχει μεγάλη καρδιά, είναι ελεύθερος άνθρωπος, είναι σίγουρος για τον εαυτό του. Συγκινούμαι όταν μιλάω για τον σύντροφό μου. Δε νομίζω ότι ήταν τυχαίο που ήρθε σε μια ήρεμη κατάσταση της ζωής μου, ήμουν πολύ καλά με εμένα».
Διαβαστε Ακομη

Το απίστευτο μυστικό της πασίγνωστης πρωταγωνίστριας: Πώς της άλλαζαν την ηλικία κάθε 10 λεπτά!

Παρασκήνιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη συνέντευξη με τον Νίκο Ευαγγελάτο πριν τις ευρωεκλογές – Φωτογραφίες και βίντεο