Η εξομολόγηση της Ρεγγίνας Μακέδου: Η υπέροχη γυναίκα που μου έσωσε τη ζωή μετά από δύο χρόνια μεταμόσχευσης

“Κάτι που δεν βλέπετε πίσω από αυτό το χαμόγελο είναι οι ατέλειωτες ώρες κλάμα”.

Η Ρεγγίνα Μακέδου γιορτάζει τα δυο χρόνια από τη μέρα της σωτήριας μεταμόσχευσης και αποφάσισε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Με μια συγκινητική ανάρτηση ευχαρίστησε όλους όσους τη στήριξαν και συνεχίζουν να είναι στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τη γυναίκα που της χάρισε το μόσχευμα σώζοντας τη ζωή της.

“Σήμερα κλείνω 2 χρόνια από τη μεταμόσχευση!!! Δυο χρόνια που μια υπέροχη γυναίκα μου έσωσε τη ζωή!!! Η δότριά μου, ο άγγελός μου!!! Πόσο σε ευχαριστώ, πόσο να ήξερες! Θα σε γνωρίσω σύντομα!!! 2 χρόνια πάλης σωματικής, πνευματικής και ψυχικής!!!”, αναφέρει η Ρεγγίνα Μακέδου.

“Κάτι που δεν βλέπετε πίσω από αυτό το χαμόγελο είναι οι ατέλειωτες ώρες κλάμα!! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!! Αλλά Θεέ μου, είμαι ακόμα εδώ!!! Όλοι οι αγαπημένοι άνθρωποι στη Στοργή στο Παπανικολάου, όλοι σας πόσο σας ευχαριστώ για όλα, από τη διευθύντρια μέχρι τις καθαρίστριες, όλους σας!!!

Ξέρω ότι θα με μαλώσει, όμως εγώ το πιο μεγάλο ευχαριστώ θα το πω στον Ιωάννη Μπάτση που δύο χρόνια είναι ο γιατρός που με βλέπει στα εξωτερικά, με ηρεμεί, με καθοδηγεί, με εμψυχώνει, με θεραπεύει!!! Μακάρι να ήταν όλοι οι γιατροί σαν εσάς!!!”, συνεχίζει στη συγκινητική της ανάρτηση.

“Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γονείς μου για όσα ποτέ κανείς δεν είδε, για όλη την στήριξη και την υπομονή!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εκείνους τους φίλους που είναι βράχοι δίπλα μου… στα νεύρα μου, στις ήττες μου, στις νίκες μου, στα ξεσπάσματα μου, στα κλάματα μου, στα γέλια μου… και ένα ένα μικρό ευχαριστώ για όσους τόλμησαν να με κρίνουν ή να με ρίξουν… με κάνατε ακόμα πιο δυνατή…

ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ, μεγάλο ευχαριστώ στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για το τεράστιο έργο που κάνει και σώζει ζωές!!! Θα είμαι πάντα όπου με θέλετε εκεί!!! 2 ΧΡΟΝΙΑ!!!! Ευχαριστώ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ. ‘Μα εμείς τι και αν γεμίσαμε πληγές, βγήκαμε πάλι νικητές Γι’ αυτό να μην φοβάσαι πια…'”, καταλήγει στην ανάρτησή της η Ρεγγίνα Μακέδου.


Διαβάστε Ακόμη

Ένας κλέφτης αρπάζει αλυσίδα μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΙ – Ο Γιώργος Τσελίκας μείνει άναυδος

Μελίνα Ασλανίδου: “Η αντιμετώπιση της εκμετάλλευσης είναι αναγκαία – Τα όρια πρέπει να τηρούνται”