Η Φαίη Ρουμπίνη αντιδρά στην Κατερίνα Λιόλιου: Το ρόλο μου είναι coach, όχι κριτής

“Εσένα υπερασπίζομαι και εσύ λες άλλα ντ’ άλλων;” υπέδειξε στον Θανάση Πάτρα, που θέλησε να προχωρήσει την κουβέντα, η παρτενέρ του στο J2US.

Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν και πάλι, τη νύχτα του Σαββάτου, ο Θανάσης Πάτρας μαζί με την παρτενέρ του, Φαίη Ρουμπίνη για να ερμηνεύσουν την επιτυχία του Αντύπα, «Καταιγίδα». Αυτή η προσπάθεια του ζευγαριού, ωστόσο, δίχασε αρκετά τόσο τους τρεις γνώριμους κριτές του τάλεντ σόου του Alpha όσο και την καλεσμένη τους, Κατερίνα Λιόλιου.

«Αντιλήφθηκα ότι είχε δυσκολίες στην πρόζα, φωνητικά. Σε σχέση με το ρεφρέν που το είπατε πολύ καλά, η πρόζα ήταν λίγο πιο αδύναμη. Σαν γενικό σύνολο όμως ήταν καλό. Ήταν πιο πολύ στο στοιχείο σου, Φαίη μου, το τραγούδι, το προσπάθησες, το ρεφρέν ήταν καλό, η πρόζα είναι από μόνη της κάτι δύσκολο να το επιχειρήσεις» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια που βρέθηκε στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής ελέω της απουσίας της Καίτης Γαρμπή.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, όταν το διαγωνιζόμενο ζευγάρι του J2US συνάντησε την Κατερίνα Στικούδη, η Φαίη Ρουμπίνη δεν έκρυψε την προσωπική της ενόχληση για το σχόλιο που δέχθηκε από την συνάδελφο της. «Δεχόμαστε την κριτική και ευχαριστούμε τους κριτές πάρα πολύ. Εγώ προσωπικά ταυτίστηκα λίγο παραπάνω με την κα. Σταυροπούλου, η οποία ήταν to the point. Λίγο διαφώνησα με την κα. Λιόλιου στο ότι «ο αμανές δεν ήταν δυναμικός». Θεωρώ ότι ήταν αξιοπρεπέστατος ο αμανές από τον Θανάση».

«Και λίγο αυτός ο β’ πληθυντικός, που χρησιμοποίησε… εγώ είμαι coach, δεν κρίνομαι! Λίγο αυτό, έτσι, κάπως. Και είναι συμπαθέστατη, την εκτιμώ πολύ σαν καλλιτέχνη, αλλά με αυτό λίγο διαφωνώ» τόνισε χαρακτηριστικά η παρτενέρ του Θανάση Πάτρα στο νέο live του J2US που είδαμε το βράδυ του Σαββάτου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Εγώ δεν διαφωνώ με κανέναν και το λέω αλήθεια. Πραγματικά την δέχομαι την κριτική, την ακούω αλλά σήμερα πέρασα πάρα πολύ ωραία» επισήμανε, τότε, ο παρουσιαστής με την Φαίη Ρουμπίνη να επιμένει, με χαμόγελο, ρωτώντας «εγώ εσένα υπερασπίζομαι και εσύ λες άλλα ντ’ άλλων;».

«Σε υπερασπίζομαι και γω αλλά πέρασα ωραία σήμερα» υπογράμμισε ο παρουσιαστής για να συνεχιστεί η γνώριμη ροή του J2US.


Διαβαστε Ακομη

Νίκος Οικονόμου: Σχέδια για αποχώρηση από την Αθήνα με την Όλγα – Τι λέει για τα παιδιά τους.

Το κοινό αποχώρησε απρόοπτα και ανέτρεψε τη βαθμολογία στο J2US