Η Φαίη Σκορδά εξοργίζεται για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Διαβάσαμε όλοι ότι ένα 12χρονο κορίτσι μπορεί να συναινεί. Να συναινεί σε τι; Και το αφήνουμε;” είπε η Φαίη Σκορδά.

Εκνευρισμένη και απογοητευμένη ήταν η Φαίη Σκορδά με την εισαγγελική πρόταση στη δίκη για τη 12χρονη από τον Κολωνό. Η παρουσιάστρια ξέσπασε και ανέφερε από τον αέρα της εκπομπής της:

«Πώς ενώ έγινε τόσος ντόρος και εξοργιστήκαμε όλοι με αυτό και δίνονται χρήματα για καμπάνιες για να μιλήσουν τα παιδιά, όλο αυτό ανατρέπεται με αυτήν την πρόταση. Αφήνεις να υπάρχει αυτή η κακή εικόνα ότι ένα 12χρονο παιδί να θέλει να συναινέσει σε κάτι τέτοιο και αν το ήθελε πολύ ή λίγο».

«Εδώ τι τιμωρία δίνεις επικοινωνιακά στους ανθρώπους που κάνουν κακό στα παιδιά; Να γεμίσει όλο το ίντερντετ με τη φωτογραφία… Μία είναι έτσι και μία αλλιώς; Ποιους κανόνες ηθικούς ακολουθούμε; Να γεμίσει ένα ίντερνετ και να ξέρουμε όλοι πως υπάρχει μία εισαγγελέας -που δεν είμαι νομικός ούτε παίρνω κάτι επάνω μου- αλλά διαβάσαμε όλοι ότι ένα 12χρονο κορίτσι μπορεί να συναινεί. Να συναινεί σε τι; Και το αφήνουμε;» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.
Διαβαστε Ακομη

Δικαστήριο: Η καταγγελία για βιασμό εναντίον γνωστού σκηνοθέτη – Η Μαρία Τζομπανάκη στο πλευρό του

Τα λόγια του Λαζόπουλου γκρεμίζουν κυβερνήσεις: «Ήρθε η ώρα να μάθουμε τους 200 ερωτευμένους με την 12χρονη στον Κολωνό»