Η Φαίη Σκορδά μιλά για τις εκπομπές που έκαναν αναπαραγωγή: Η αλήθεια για την Ιωάννα Τούνη

“Πολλές φορές βγαίνει στις εκπομπές και δεν πληρώνεται -δεν ξέρω αν τον πληρώνουν στον Alpha- κι είναι αλληλέγγυος και σαφώς βοηθιέται” δήλωσε η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στην εκπομπή της για τη χθεσινή έντονη αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για το βίντεο με την ίδια και τις συνεργάτιδές της από τη Μύκονο, που τραβήχτηκε χωρίς να το γνωρίζουν οι ίδιες. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στις εκπομπές που επέλεξαν να αναπαράγουν τον εν λόγω βίντεο σημειώνοντας πως αν δεν ήταν η Ιωάννα Τούνη, δεν θα το έπαιζε κανείς.

«Εγώ με αυτόν τον δημοσιογράφο και φωτορεπόρτερ, τον Πέτρο Νάζο, έχω συνεργαστεί πολλές φορές κι από τότε που ήμουν στο Alter. Γενικά στον αέρα πάντα διαφωνώ κι είναι ο άνθρωπος, που μπορεί να μου γυρίσει το μάτι. Χρησιμοποιεί κάποιες λέξεις που μου χτυπάνε άσχημα κι αισθάνομαι εκείνη την ώρα από τη θέση της παρουσιάστριας ότι πρέπει να τα βάλω σε μία ισορροπία. Επειδή είμαι ένας συναισθηματικός άνθρωπος, καταλαβαίνω ότι έχει στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Πολλές φορές βγαίνει στις εκπομπές και δεν πληρώνεται -δεν ξέρω αν τον πληρώνουν στον Alpha- κι είναι αλληλέγγυος και σαφώς βοηθιέται. Είμαι η πρώτη που σκοτώνεται μαζί του στον αέρα» δήλωσε η Φαίη Σκορδά.

«Δεν μπορώ να μην πω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει έναν τρόπο, που ανήκει σε μία άλλη τηλεόραση. Ο καημένος με την έννοια ότι βγαίνει και θέλει να πουλήσει και το τσιμπάει πάρα πολύ. Καταλαβαίνω από τα μούτρα του ότι έχει στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Τώρα αυτό είναι το ένα κομμάτι.

Από την άλλη σχετικά με τα πλάνα και συμφωνώ απολύτως με την Ιωάννα, με στενοχωρεί πάρα πολύ το εξής κι από τις εκπομπές που έκαναν την αναπαραγωγή: Ότι αν δεν ήταν η Ιωάννα κι ήταν μία πολιτικός ή ένας άνδρας που ήταν με την παρέα του, δεν θα το έπαιζε κανείς. Το ότι είναι η Ιωάννα και πολλές το όνομά της πρωταγωνιστεί σε τίτλους άθελά της, το ότι είναι ένα πολύ ωραίο κορίτσι, φοράει μαγιό και φαίνεται το σώμα της την κάνει πιο εύκολα προσβάσιμη να παίξουμε, να μιλήσουμε και να χαρακτηρίσουμε. Τελευταία φορά θυμάμαι την κ. Στάη που είχαν βγάλει φωτογραφίες παπαράτσι κι έγιναν δικαστήρια και τα κέρδισε.» κατέληξε η Φαίη Σκορδά.
Διαβαστε Ακομη

Η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα: Τελευταία εξελίξεις

Η πορεία του Δημήτρη Παπανικολάου με την αυτισμό της κόρης του: Μια διαδρομή που κράτησε πάνω από δέκα χρόνια