Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλά για τον Μικρούτσικο: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα λόγια μας»

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει μόνιμα μια πολεμική διάθεση απέναντι σε μένα», λέει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου συναντήθηκε, σε μια βραδινή έξοδο, με τους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η παρουσιάστρια απάντησε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και στην ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικου προς μια διαγωνιζόμενη του TV Queen.

«Πάγωσε» τους πάντες ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Φοράς μίνι και βλέπω παραπέρα»

«Τα αρνητικά σχόλια που με αφορούν τα επεξεργάζομαι αν έχουν βάση, αλλά δεν τα απορροφώ όπως παλιά. Άλλαξα τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα, δεν θα φέρω στο σπίτι μου κάτι που με “μολύνει”. Ο τρόπος που σκέφτομαι άλλαξε από την κόρη μου και μετά. Μεγαλώνω, ωριμάζω και… ψήνομαι!», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σχετικά με τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Δεν πρόκειται να ανταποκριθώ σε οτιδήποτε πει ο Γιώργος Λιάγκας ή οποιοσδήποτε άλλος έχει μόνιμα μια πολεμική διάθεση απέναντι σε μένα. Δεν μου αρέσει να γίνονται εκτιμήσεις για ένα έργο πριν ακόμα ξεκινήσει, προκειμένου να επηρεάσουν τη γνώμη των τηλεθεατών».

Σχετικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το σχόλιο που έκανε προς μια διαγωνιζόμενη του TV Queen: «Δεν μου άρεσε αυτό, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Το χιούμορ πρέπει να έχει μέτρο, πρέπει να υπάρχει όριο».


Διαβάστε Επίσης

Η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα: Κανονική κατανόηση παρά ανύπαρκτη ομιλία

Η Λία Χριστάρα “τρολάρει” τους παρουσιαστές της ΕΡΤ: “Τι ετοιμάζει για την Κυριακή;”