Η Ιωάννα Σαρρή μιλάει για την πάρεση Bell και την παράλυση στην αριστερή πλευρά του προσώπου της

“Ένιωσα φόβο, έκλαψα πολύ, μπήκα σε πανικό και ακόμα τώρα φοβάμαι πάρα πολύ”, εξομολογείται η Ιωάννα Σαρρή.

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες 24 ώρες ήθελε η Ιωάννα Σαρρή να μοιραστεί, τη νύχτα της Κυριακής, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Και αυτό διότι το νεαρό μοντέλο και σύντροφος του τραγουδιστή Γιώργου Σαμπάνη έχει τρομάξει από την παράλυση της αριστερής πλευράς του προσώπου της.

Έτσι, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ιωάννα Σαρρή δημοσίευσε μια εικόνα σαν ιστορία στην οποία έγραψε αναλυτικά τα παρακάτω. “Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν σε ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα… Για να μην σας κουράζω, μετά από πολλές εξετάσεις, μου είπαν ότι έχω πάρεσή Bell. Ουσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση”.

“Ένιωσα φόβο, έκλαψα πολύ, μπήκα σε πανικό και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πάρα πολύ, γιατί εκτός από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω, αφού η δουλειά μου εξαρτάται και από το πρόσωπό μου. Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, ατέλειωτα χάπια, ατέλειωτη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά”.

“Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα, γιατί εκτός από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να φροντίζετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας”, καταλήγει το μοντέλο και σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη, Ιωάννα Σαρρή, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Η Σαλίνα Γαβαλά αποκαλύπτει: Το δύσκολο ταξίδι ως coach σε τάλεντ σόου!

Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη μιλά για τη βαθιά της θλίψη και απόγνωση