Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα γίνεται μανούλα για πρώτη φορά

Διαβάστε περισσότερα…

Σε πελάγη ευτυχίας πετάει τις τελευταίες ώρες η Βίκυ Κάβουρα, η οποία και έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η καλλονή ηθοποιός γίνεται γονέας ενώ ο εκλεκτός της καρδιάς του έχει ακόμα ένα παιδί από τον προηγούμενο γάμο του.

Το απόγευμα της Πέμπτης, λοιπόν, η Βίκυ Κάβουρα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία με τον σύντροφο της.

Μάλιστα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του… Ατρομήτου στο Facebook, ομάδα στην οποία αυτή τη σεζόν συμπεριλαμβάνεται ο Γιώργος Τζαβέλλας, έμελλε να γίνει γνωστή η συγκεκριμένη είδηση για την Βίκυ Κάβουρα.

«Γιώργο, μόνο χαμόγελα όπως σε αυτή τη φωτογραφία! Όλη η οικογένεια του Ατρόμητου εκφράζει τις πιο θερμές της ευχές στον Γιώργο Τζαβέλλα και στη σύντροφό του που από σήμερα έγιναν γονείς ενός υγιέστατου κοριτσιού! Να σας ζήσει» επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην δημοσίευση από την Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών.

Πηγή εικόνας: NDP Photo


Διαβαστε Ακομη

Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλύπτει: “Η απάντηση του Σπηλιωτόπουλου ήταν ακόμα χειρότερη από την αρχική μπούρδα του Κασσελάκη”

Η Κατερίνα Δαλάκα Ανακοινώνει: “Αντιμετωπίζω Ψυχική Κούραση”