Η Καίτη Φίνου μιλά για τον πρώην σύντροφό της: Μια καλή σύνταξη στη ζωή μου

Υπήρξα σε σχέση που με έβριζαν, με ξεφτίλιζαν, με ταπείνωναν. Υπήρχε λόγος και είναι κάτι που δεν θέλω να μοιραστώ, γιατί αφορά την οικογένειά μου.

Η Καίτη Φίνου συναντήθηκε με την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την ρεπόρτερ Μένια Κούκου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περιπέτειά της με τις παρενέργειες που της άφησε ο κορονοϊός έναν χρόνο μετά, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από σύνδρομο Long Covid.

“Αισθανόμουν άσχημα να παρουσιαστώ. Πέρασε ένας χρόνος και υπάρχουν παρενέργειες. Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρή κηλίδα, δεν ξέρω αν θα προλάβω να μην τυφλωθώ, μου έφυγαν νύχια. Ο κόσμος με ρωτά πότε θα βάλω δόντια”, περιγράφει η Καίτη Φίνου και σοκάρει.

“Ζω στο Σπίτι του Ηθοποιού, δεν φοβάμαι αν και πόσο θα μου έρθει το ρεύμα. Έκλεισα 13 χρόνια εκεί πέρα. Στο Σπίτι του Ηθοποιού μπορείς να μείνεις μέχρι να αρχίσεις να αυτοεξυπηρετείσαι, δεν είναι γηροκομείο για να έχει μέσα και γιατρούς”, εξομολογείται χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

“Είχα σχέση μέχρι και πριν τον Covid αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν έπαψε να με φροντίζει. Υπάρχει στη ζωή μου χωρίς να βγαίνουμε έξω, δεν τον βλέπω καθόλου αλλά υπάρχει ως βοήθεια, ως μία καλή σύνταξη στην κάρτα μου”, παραδέχεται η Καίτη Φίνου για την προσωπική της ζωή.

“Αυτό με τις γυναικοκτονίες είναι τραγικό. Έχω βρεθεί σε κακοποιητική σχέση. Υπήρχε λόγος και είναι κάτι που δεν θέλω να μοιραστώ, γιατί αφορά την οικογένειά μου. Υπήρξα σε σχέση που με έβριζαν, με ξεφτίλιζαν, με ταπείνωναν”, εξομολογείται η Καίτη Φίνου για τον προηγούμενο σύντροφό της στην κάμερα του Alpha.

Η Εξομολόγηση του Άρη Καβατζίκη: Θα άλλαζα το Παρελθόν μου αν μπορούσα

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει την εμπειρία του στην ταινία του Κόπολα