Η Καρολίνα Καλύβα στέλνει μήνυμα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη

Survivor: Ανακωχή ανάμεσα σε Μάριο και Ελευθερία προς το παρών

Δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ η ανακωχή ανάμεσα σε Μάριο και Ελευθερία σύμφωνα με το τελευταίο τρέιλερ του Survivor All Star. Όπως φαίνεται στο τρέιλερ, αν οι κόκκινοι κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας τότε ένα μήνυμα πέριμενει τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη από την Καρολίνα.

Η είσοδος των νέων παικτών έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Survivor All Star. Και πιο συγκεκριμένα η έλευση της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο «άναψε» φωτιές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και στον πρώην σύντροφό της Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μετά τη σχέση που ανέπτυξε με την Καρολίνα Καλύβα, όσο η τελευταία βρισκόταν στο παιχνίδι.

Τις τελευταίες μέρες Μάριος και Ελευθερία έδειχναν να κάνουν ανακωχή αφήνοντας πίσω το παρελθόν, ωστόσο το έπαθλο επικοινωνίας για το οποίο θα παλέψουν οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο αποψινό επεισόδιο μυρίζει… μπαρούτι.

Η Καρολίνα Καλύβα στέλνει μήνυμα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη

Στο τρέιλερ, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ότι οι παίκτες θα αγωνιστούν για έπαθλο επικοινωνίας και στη συνέχεια αποκαλύπτει στον Μάριο ότι αν οι Διάσημοι κερδίσουν θα λάβει μήνυμα από την Καρολίνα. Μάλιστα, το τρέιλερ δείχνει μια φωτογραφία της στην οποία φοράει κάλτσες με καρδούλες που γράφουν πάνω «μ΄αγαπάς».

Τέλος η ανακωχή στο Survivor: Η Καρολίνα έβαλε τις κάλτσες της και έκανε εξομολόγηση στον Μάριο – Μετά από αυτό όλοι κατάλαβαν τι συμβαίνει

Εκείνο που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι αν οι Διάσημοι καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο και αν ο Μάριος θα δει το μήνυμα της Καρολίνας, αλλά και ποια θα είναι η αντίδραση της Ελευθερίας.

Είναι μια εξέλιξη που δεν την περιμέναμε γιατί θα βάλει πάλι φωτιά στις σχέσεις Μάριου και Ελευθερίας. Εμείς αναρρωτιόμαστε αφού ο Μάριος δεν επιλέγει την Καρολίνα στο έπαθλο εκείνη πως συνεχίζει και στέλνει μηνύματα χωρίς λόγο; Αυτό το λέμε για να είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όλους.

SURVIVORSURVIVOR ALL STAR ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΑΛΥΒΑΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΑΛΥΒΑΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ

Δολοφονία στην Ρόδο: Τα εννέα στοιχεία που «έκαψαν» τον γιο για τη δολοφονία του πατέρα του

«Κοιμόμουν στα παγκάκια της Αθήνας»: Στα 16 του ήρθε κρυφά στην Ελλάδα, 28 ετών σήμερα κι έγινε επιχειρηματίας (βίντεο)