Η Κατερίνα Λέχου αναδεικνύει τους λόγους πίσω από την απόφασή της να μην αποκτήσει παιδιά

«Να είσαι γονέας είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα» δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.

Η Κατερίνα Λέχου κάθισε στον καναπέ του Χαμογέλα και πάλι το μεσημέρι του Σαββάτου. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για τον λόγο που δεν έκανε παιδιά, το πως διατηρεί τη ψυχραιμία της, αλλά και ποια πράγματα μπορούν να τη βγάλουν εκτός εαυτού.

«Με θλίψη βλέπω ότι το πνεύμα μας δεν εξελίσσεται και πάρα πολλά αρνητικά πράγματα είναι καταγεγραμμένα στο DNA μας και δεν μπορούν να ξεριζωθούν. Θέλει ενδοσκόπηση, αλλαγή εξ βάθρων της παιδείας. Πιστεύω στην παιδεία και δεν εννοώ τα σχολεία. Ίσως γι΄ αυτό δεν έκανα παιδιά, ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με εμένα, στο τι θα τους εμφυσήσω και ότι όλο το γύρω είναι δύσκολο. Το να είσαι γονέας είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα» δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

«Εννοείται ότι έχω παίξει και με άδειες καρέκλες και το αντιμετώπισα ψύχραιμα. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Πάρα πολλά πράγματα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου. Όταν βγάζω φλας για να πάω αριστερά κι από πίσω πατάει γκάζι γιατί δεν έχει διαβάσει τον κώδικα οδικής κυκλοφοράς ότι αυτός που είναι μπροστά προηγείται και ότι αν πέσει πάνω σου θα τον πληρώσεις. Τα ξεχνάει όλα αυτά»

Δεν αντιδρώ πια γιατί έχω και αίσθηση κινδύνου και προσπαθώ να είμαι πιο επιεικής. Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι σαν να μου λες ότι θα παίξουμε ένα παιχνίδι κι εγώ να περιμένω να νικώ πάντα» δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.
Διαβαστε Ακομη

Νίκος Μάνεσης αποκαλύπτει: Το αιχμηρό σχόλιο για τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι

Ο καβγάς Τσουρός – Λιάγκας: Η αντιπαράθεση για την κλειδαρότρυπα στο κρεβάτι