Η καθημερινή βία και απειλές που αντιμετωπίζουν οι νέοι: Μια συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα

«Είμαι λίγο επιφυλακτικός με την τηλεόραση γιατί είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος», είπε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας. Ο γνωστός κωμικός μίλησε για τις παραστάσεις του τον τρόπο που επιλέγει τα πρόσωπα που διακωμωδεί, αλλά και για την σύντροφό του.

«Μου έχει τύχει να μην γελάει ο κόσμος σε παράσταση μου, πάντα πέφτει το μάτι μου σε κάποιον τέτοιο. Κάθε μέρα μας βρίζουν και μας λένε άχρηστους και να πεθάνουμε, θα ήθελα να πηγαίνω κι εγώ στις δουλειές αυτών των ανθρώπων και να φωνάζω τα ίδια. Τους χαρακτήρες τους επιλέγω από την παρατήρηση, το χιούμορ και από την καθημερινότητα», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Για την σύντροφό του, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ανέφερε: «Μου αρέσει να χαλάω ρομαντικές στιγμές, μου αρέσει να κάνω άβολο φλερτ στην σύντροφό μου. Μπορεί να το πάρω το κορίτσι, μπορεί να την έχω πάρει ήδη και να μην το ξέρετε. Είμαι λίγο επιφυλακτικός με την τηλεόραση γιατί είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος».

Για τις παραστάσεις του, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είπε: «Συνεχίζουμε όλο το καλοκαίρι τις παραστάσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, θα κάνουμε και μία ταινία που θα λέγεται “Συμμορία της συμφοράς”».Τα μυστικά της Μαρικέλλυ αποκαλύπτονται στο ντέρμπι αιωνίων του ΟΑΚΑ! (βίντεο)

Ο Γιαννακόπουλος στον διαχωρισμό των διαιτητών του Game 4