Η Κρυσταλλία εξηγεί τη διαχωριστική της κατοικία των γονιών

“Η Κρυσταλλία δηλώνει ότι ο χωρισμός είναι μια αλλαγή, τίποτα δεν είναι εύκολο. Ήταν από επιλογή προφανώς και άνοιξε μια άλλη πόρτα,” λέει η Κρυσταλλία.

Η Κρυσταλλία παραχώρησε μια πλήρης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “I love Σου Κου” και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη, το Σάββατο, στον ΑΝΤ1. Η όμορφη τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη φημολογούμενη επιστροφή της στην τηλεόραση και στον πρόσφατο χωρισμό της και στο πώς χειρίστηκε την κατάσταση με το παιδί της.

Ειδικότερα, η Κρυσταλλία τόνισε ότι “υπήρξε μια πρόταση για την τηλεοπτική επιστροφή του Booth, έχουμε έκανει την πρώτη συζήτηση και περιμένουμε να δούμε αν θα υλοποιηθεί. Οπότε είμαστε σε αυτό το στάδιο. Δεν ξέρω αν θα γίνει του χρόνου, από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, δεν έχω κάνει κάποια άλλη συζήτηση.”

“Ήταν μια υπέροχη εμπειρία σε μια περίοδο που ήμουν έγκυος, ήμασταν και σε καραντίνα, είχα και πολύ άγχος γιατί ήταν το πρώτο μου τηλεοπτικό εγχείρημα. Δέθηκα τόσο πολύ με την παρέα, με τα κορίτσια, το κόνσεπτ και όλη τη φάση ώστε θα ξαναπήγαινα με χαρά. Νιώθω ότι έχω κερδίσει πολλά από αυτό,” πρόσθεσε στη συνέχεια η Κρυσταλλία στη νέα της συνέντευξη στο ψυχαγωγικό περιοδικό της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

“Ο χωρισμός είναι μια αλλαγή, είναι η αλήθεια, τίποτα δεν είναι εύκολο. Ήταν από επιλογή προφανώς, άνοιξε μια άλλη πόρτα και νιώθω πολύ καλά με αυτό. Νιώθω ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Τώρα βρίσκω τις ισορροπίες και με το παιδί μου γιατί ξαφνικά είναι πραγματικά μια άλλη πραγματικότητα. Τον πρώτο καιρό ήταν πάρα πολύ δύσκολο, από πολλές απόψεις, αλλά μέρα με την μέρα προχωράς σε νέα βήματα και δημιουργείς νέες εμπειρίες,” πρόσθεσε η Κρυσταλλία.

“Ήμουν αρκετά προετοιμασμένη για κάποιες ερωτήσεις που θα μου κάνει, γιατί ποτέ δεν είμαστε εντελώς προετοιμασμένοι. Φυσικά απάντησα ότι ‘η μαμά και ο μπαμπάς, για να είναι χαρούμενοι, θα μείνουν σε διαφορετικά σπίτια’. Και ότι ‘σ’ αγαπάμε ακόμα’ γιατί δεν έχει να κάνει με το παιδί αυτό, σε καμία περίπτωση.”

Διαβάστε Επίσης

Η τραγική απώλεια του αδελφού μου σε τροχαίο δυστύχημα: Η συγκλονιστική μαρτυρία της Άννας Ανδριανού

Μίλτος Τεντόγλου: Κατακτητής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μήκος με Αξιοθαύμαστο Ρεκόρ Αγώνων