Η Λένα Δροσάκη μιλά για τον χωρισμό της: Η ανάγκη για απολογία στους δημοσιογράφους

\”Οι πτώσεις των δημοσιογράφων ήταν πολύ δύσκολες, αυτό πιστεύω ότι ήταν το χειρότερο κομμάτι\” τονίζει η Λένα Δροσάκη.

Η Λένα Δροσάκη υποδέχτηκαν στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε με θάρρος στο δύσκολο κομμάτι που κλήθηκε να διαχειριστεί όταν τα media έδειξαν υπέρμετρο ζήλο για το διαζύγιο της.

Ειδικότερα, η Λένα Δροσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν έχω κάνει τον απολογισμό για τις δυσκολίες. Χαίρομαι και βιώνω αυτή την άνοιξη που μου συμβαίνει. Χαίρομαι πιο πολύ εμένα, τον Αναστάση, τη σχέση μας. Είμαι τόσο ευτυχισμένη και έχω πάρει απόφαση ότι θα είμαι. Τελικά, ναι, είναι απόφαση».

«Σαφώς εκτίμησα περισσότερο τον εαυτό μου. Εννοώ ότι τον εκτίμησα που προσπάθησα, δεν τα εγκατέλειψα σε κανένα επίπεδο και σε κανένα σημείο».

«Οι πτώσεις των δημοσιογράφων ήταν πολύ δύσκολες. Αυτό πιστεύω ότι ήταν το χειρότερο κομμάτι. Δεν ξέρω γιατί, ξαφνικά, έπρεπε να απολογηθώ. Έπρεπε να αποδείξω και να απολογηθώ, «πείτε μας γιατί χωρίσατε»! Ναι, εντάξει, όταν εσύ δεν ξέρω τι μπορεί να ζεις εκείνη τη στιγμή. Δηλαδή έπρεπε να απολογηθώ, να πω κάτι που μπορεί να μην ήξερα τι θέλω και γω να πω ή να μην θέλω να πω κάτι» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Λένα Δροσάκη στη νέα της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση. «Μπήκαν όμως σε μια σειρά τα πράγματα, δόξα τω Θεώ».


Διαβαστε Ακομη

Survivor: Αντρικός ξεχωρισμός – Γυναικεία υπεροχή στην αποχώρηση

Η Έκρηξη της Εύας Αντωνοπούλου για την Τραγική Γυναικοκτονία της 28χρονης: Τα Σοκαριστικά Λόγια της