Η Μαντώ μιλάει για την αντίδρασή της στους θαυμαστές που έκαναν τατουάζ και κόψαν μαλλιά με το πρόσωπό της

“Τώρα που έχει γίνει η αναβίωση αυτής της εποχής, υπάρχουν και καινούργιοι φανς που μου δείχνουν την αγάπη τους” δηλώνει η Μαντώ.

Με αφορμή την μουσική παράσταση «Reunion the musical» στο θέατρο Παλλάς, η Μαντώ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή ερμηνεύτρια κλήθηκε να μιλήσει για τις εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας της αλλά και τους πιο φανατικούς θαυμαστές.

Έχετε αγαπηθεί πάρα πολύ από το κοινό, θυμάστε κάποιο περιστατικό ακραίου θαυμασμού;

Η αλήθεια είναι και τώρα που έχει γίνει η αναβίωση αυτής της εποχής, υπάρχουν και καινούργιοι φανς που μου δείχνουν την αγάπη τους και είναι πολύ ωραίο. Τι να σου πω τώρα, υπάρχουν θαυμαστές που έχουν κάνει τατουάζ το πρόσωπο μου πάνω τους, με έχουν βάλει να υπογράφω στα σώματά τους και μου έχουν κόψει μαλλιά. Γενικά έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά.

Είχατε ποτέ κάποιον μανιακό θαυμαστή, stalker;

Ναι είχα. Έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά που με παρακολουθούσαν, αλλά όχι κάποιος stalker που να νιώσω ότι κινδυνεύω. Απλά ήταν φανς οι οποίοι είχαν ξεπεράσει κάποια όρια.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξαπολύει κριτική για τις εκλογές στο ΣΕΗ: Αίσθημα απογοήτευσης και οργής

Ανακαλύψτε το ΣΚΑΪ’s Νέο Παιχνίδι με το Πρώτο Τρέιλερ του Exatlon