Η Μάρα Δαρμουσλή μιλάει για το θηλασμό του 2χρονου γιου της

“Γιατί πρέπει ντε και καλά να πάρω χάπια για να το κόψω; Γιατί πρέπει να το πάμε με βία ότι πρέπει να το κόψεις το παιδί;” αναρωτήθηκε η Μάρα Δαρμουσλή.

Η Μάρα Δαρμουσλή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» το βράδυ της Παρασκευής και μίλησε για τον λόγο που συνεχίζει να θηλάζει το παιδί της.

«Κάνω πολλή γυμναστική γιατί μου μένει και είναι μάλλον μικροβιάκι αυτό το πράγμα και κάνω ακροβατικά. Σε αυτήν την ηλικία λίγο αστείο. Με νοιάζει το τι θα φάω γιατί θηλάζω ακόμα. Δεν μπορώ να πιώ ούτε καφέ. Το παιδί είναι δύο χρονών» δήλωσε η Μάρα Δαρμουσλή.

«Δεν το καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος για το μετά; Αφού ούτως ή άλλως ξεκινά και τρώει το παιδί και εγώ είμαι επικουρικά όποτε θυμηθώ κι αν αρρωστήσει. Δεν έχω πρόβλημα. Γιατί πρέπει ντε και καλά να πάρω χάπια για να το κόψω; Γιατί πρέπει να το πάμε με βία ότι πρέπει να το κόψεις το παιδί; Είναι επικουρικά, εγώ είμαι συμπληρωματική. Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα. Κοιμάται κι αλλιώς και με ένα βιβλίο και αγκαλιά με τον μπαμπά και με μασάζ που του κάνει η νταντά του τώρα τελευταία. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Δεν είναι ότι είναι φοβερό αυτό που κάνεις. Ούτε έχω κανένα παιδί σαν το Game of thrones που θα πρέπει να το θηλάζω μέχρι τα 11. Αυτό μόνο εκεί έχει γίνει σεναριακά» συνέχισε η Μάρα Δαρμουσλή.


Διαβαστε Ακομη

Το Deal: Το τηλεπαιχνίδι που μου «κούμπωσε» καλύτερα, σύμφωνα με τον Χρήστο Φερεντίνο

Εύη Δρούτσα αποκαλύπτει την αλήθεια για την Μαρίνα Σάττι: Το τραγούδι δεν είναι τίποτα σε σχέση με την κλοπή του ‘Τολμώ’