Η Μαρία Μπεκατώρου αναζητά την τέλεια γεύση με το ελαιόλαδο: Ανακαλύπτοντας νέες επιλογές στην κουζίνα της

“Έχω μπει στη διαδικασία να κοιτάζω τις τιμές” δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Μπορεί να λέμε ότι έχουμε συνηθίσει να τρώμε υγιεινά, αλλά σε μια εποχή ακριβών, έχουμε μειώσει την ποσότητα και την ποιότητα του φαγητού. Και ιδιαίτερα, όταν θέλουμε να ακολουθήσουμε μια πιο υγιεινή διατροφή, οι τιμές είναι υψηλές. Το πρόγραμμα “Όλα για τη Ζωή μας Vita” παρουσιάζει έξυπνους τρόπους για το πώς μπορούμε να τρώμε υγιεινά σε μια περίοδο μεγάλης ακρίβειας. Η παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, αποκάλυψε ότι πηγαίνει συχνά στην αγορά.

“Έχω μπει στη διαδικασία να κοιτάζω τις τιμές. Θεωρώ εξωφρενική την τιμή του ελαιολάδου. Χρησιμοποιώ διαφορετικό λάδι για το μαγείρεμα και επιλέγω ένα καλύτερο λάδι για τις σαλάτες μου. Παλιά αγόραζα μεγαλύτερες ποσότητες και τώρα είμαι πιο προσεκτική. Ακόμα αντικαθιστώ τα σνακ με πιο υγιεινές επιλογές, που δεν είναι τόσο ακριβές. “

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε ότι στο σπίτι της μαγειρεύουν συνέχεια και πάντα υπάρχει φρέσκο φαγητό, ενώ παλιότερα συχνά πετούσε τρόφιμα που δεν καταναλωνόταν, όπως τα λαχανικά.

Μπορεί να λέμε ότι έχουμε συνηθίσει να τρώμε υγιεινά, αλλά σε μια εποχή ακριβών έχουμε μειώσει την ποσότητα και την ποιότητα του φαγητού.

Πηγή: Mega

Εύη Δρούτσα αποκαλύπτει την αλήθεια για την Μαρίνα Σάττι: Το τραγούδι δεν είναι τίποτα σε σχέση με την κλοπή του ‘Τολμώ’

Ο Δημήτρης Παπανώτας αρνείται να συζητήσει για τη Μπέττυ Μαγγίρα