Η Μαρία Κορινθίου μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση που αντιμετώπισε

Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει ότι κρατάει πάντα την αλήθεια και την αυθεντικότητά της, χωρίς να τις διαπραγματεύεται ποτέ.

Σε μια πλήρη συνέντευξη στο περιοδικό Secret των Παραπολιτικών, η εντυπωσιακή ηθοποιός μίλησε για τις παλαιότερες αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της και αποκάλυψε την αντίδρασή της όταν αντιμετώπισε σεξουαλική παρενόχληση.

Μήπως μετανιώνεις για τις γυμνές φωτογραφίσεις σου;

Καθόλου. Πιστεύω ότι ο τρόπος που εκφραζόμαστε, οι επιλογές μας και η αυθεντικότητά μας αποτελούν τον πυρήνα της προσωπικότητάς μας. Ποτέ δεν αρνήθηκα τον εαυτό μου και τη θηλυκότητά μου. Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες, αλλά η δύναμη μιας γυναίκας βρίσκεται στη θηλυκότητά της και στην ενέργειά της.

Έχεις βιώσει σεξουαλική παρενόχληση; Πώς αντέδρασες;

Ναι, όντως έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις, αλλά δεν έμεινα απλώς εκεί. Αντιστάθηκα με όλες μου τις δυνάμεις και δεν επέτρεψα σε κανέναν να με παρενοχλήσει. Αν κάνω κάτι, το κάνω επειδή η ψυχή μου το επιθυμεί. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με αλλάξει ή να με επηρεάσει αρνητικά. Κρατάω πάντα την αλήθεια μου και την αυθεντικότητά μου, χωρίς να τις διαπραγματεύομαι ποτέ.

Η κάλπη των Ευρωεκλογών του 2024 στην ΕΡΤ | Zappit

Η Έμιλυ Κολιανδρή μιλάει για τα όρια της συνεργασίας: Σοκαριστικές αποκαλύψεις