Η Μαρία Παναγοπούλου αποκαλύπτει: Ο Κώστας Χαρδαβέλλας έχασε τη φωνή του

Ξεκίνησε σαν μια απλή φαρυγγίτιδα, δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά, μέχρι που έσβησε η φωνή του», είπε η Μαρία Παναγοπούλου.

Η Μαρία Παναγοπούλου έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή. Η δημοσιογράφος και συγγραφέας μίλησε και για τη νέα περιπέτεια υγείας που περνάει ο σύζυγός της, Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Τον τελευταίο καιρό ο Κώστας έχει χάσει τη φωνή του, δηλαδή μιλάει ψιθυριστά. Ξεκίνησε σαν μια απλή φαρυγγίτιδα, δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά, μέχρι που έσβησε η φωνή του. Υπάρχει ένα θέμα στις φωνητικές του χορδές, το οποίο αντιμετωπίζεται, αλλά χρειάζεται αφωνία. Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο να βυθιστεί στη σιωπή.

Κάνει θεραπείες και παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Δεν επανήλθε ο καρκίνος, είναι κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη περιπέτεια της υγείας του. Πρέπει να κάνει κάποιες ασκήσεις για τις φωνητικές του χορδές και παίρνει και αρκετά φάρμακα», είπε αρχικά η Μαρία Παναγοπούλου.

Κλείνοντας, η Μαρία Παναγοπούλου είπε: «Ακόμα και στις θεραπείες πρέπει να είναι κάποιος μαζί του για να μπορεί να μιλάει αντί για εκείνον. Έχω εκπλαγεί με τη δύναμη ψυχής του Κώστα».

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλάει για τη σχέση της με το σύμπαν

Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει για την κηδεία της φίλης της στη Ριτσώνα: “Μια συγκινητική τελετή”