Η Ματίνα Νικολάου μιλάει για την ανάγκη της για ψυχική ξεκούραση

“Ήταν αρκετά τα χρόνια που ήμουν κάθε μέρα στην τηλεόραση, δεν νομίζω ότι η υπερπροβολή κάνει καλό” τονίζει η Ματίνα Νικολάου.

Με αφορμή τη θεατρική της πρεμιέρα, η Ματίνα Νικολάου έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη την Κυριακή στο MEGA. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε τόσο για την τηλεοπτική της απουσία την τρέχουσα σεζόν όσο και για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου σημείωσε χαρακτηριστικά πως “βέβαια και μου λείπει η τηλεόραση αλλά όχι τύπου «άντε, πότε θα αρχίσω;». Μου λείπει γιατί είναι όμορφη η τηλεόραση, πολύ διαφορετική. Μου αρέσει που κάνω ένα διάλειμμα με θέατρο, το οποίο με χαλαρώνει. Ήθελα λίγο να ξεκουραστώ πνευματικά από όλη αυτή την καθημερινότητα και να μην εμφανίζομαι κάθε μέρα στην τηλεόραση”.

“Ήταν αρκετά τα χρόνια που ήμουν κάθε μέρα σε αυτήν οπότε είπα λίγο να τους λείψω. Δεν νομίζω ότι η υπερπροβολή κάνει καλό. Εξαρτάται βέβαια και πως το χειρίζεσαι και τι είναι αυτό που κάνεις, αλλά νομίζω ότι χρειάζεται μια παύση”.

“Είναι πολλά τα σενάρια για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στην τηλεόραση, δεν ξέρω τι θα συμβεί εν τέλει. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που προφανώς, σε λίγο καιρό, θα κάνει τις συζητήσεις του και περιμένω από αυτόν μια εξέλιξη και ένα τηλέφωνο για να μου πει τι θα κάνει” συμπλήρωσε, ακόμα, η Ματίνα Νικολάου στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι.


Διαβαστε Ακομη

Η συγκλονιστική εμπειρία της Εριέττας Κούρκουλου: Η αποβολή στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης

Η τρομακτική εμπειρία της Ελένης Γερασιμίδου: Όταν έφυγε από μια επικίνδυνη κατάσταση