Η Ματίνα Παγώνη εκπλήσσεται από τις φωτογραφίες στον αέρα του MEGA – “Το παπούτσι κλέβει την παράσταση”

“Περάσαμε πολύ ωραία με την κυρία Βούλγαρη και τον κύριο Χασαπόπουλο. Ήταν πολύ καλός ο Κωνσταντίνος, φοβερός”.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (31/5) η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις με τα απογευματινά χειρουργεία και τις καθυστερήσεις στα νοσοκομεία, ενώ λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό οι παρουσιαστές της επιφύλασσαν μία έκπληξη από τη χθεσινοβραδινή της έξοδο στον Κωνσταντίνο Αργυρό μαζί τους.

«Φωτογραφίες δεν θα δούμε; Τις έχετε τις φωτογραφίες; Να μην τις δείξουμε πριν την αποχαιρετίσουμε; Γιατί να μην τις δούμε; Κρυφό είναι;», ρώτησε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, δίνοντας πάσα στο κοντρόλ για να «πέσουν» οι εικόνες από τη νυχτερινή τους έξοδο.

«Τι είναι αυτό τώρα;», αναρωτήθηκε έκπληκτη η Ματίνα Παγώνη, ενώ πρόσθεσε: «Περάσαμε πολύ ωραία με την κυρία Βούλγαρη και τον κύριο Χασαπόπουλο. Ήταν πολύ καλός ο Κωνσταντίνος, φοβερός».

«Το παπούτσι σας έκλεψε την παράσταση έμαθα. Δίπλα σας χανόμαστε εμείς, βέβαια. Χάρηκε ο Κωνσταντίνος που σας είδε», σχολίασε από την πλευρά της η Ανθή Βούλγαρη.

«Σήμερα απ’ ό,τι ξέρω δεν μου έχετε προτείνει κάτι, κυρία Βούλγαρη, οπότε θα καθίσουμε στα σπίτια μας. Κανονίζει όμως απ’ όσο ξέρω κάτι ο κύριος Χασαπόπουλος για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο», ανέφερε με χιούμορ η Ματίνα Παγώνη στον αέρα του MEGA.Τούρκος δημοσιογράφος για την Άλωση το 1453: «Αυτά τα μέρη δεν ήταν δικά μας, ήρθαμε μετά και τα πήραμε με τη βία»

Η αντίδραση του Νίνο στην ερώτηση για τη Ζόζεφιν: Έχετε βαρεθεί ρε παιδιά;