Η μεταμόρφωση της Έλενας Δομάζου: Από το House of fame στην… κουζίνα με τον Μάρκο Σεφερλή

Έμφανη έκπληξη στην εκπομπή “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου” είχε ο Μάρκος Σεφερλής από την Έλενα Δομάζου, το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής. Η Έλενα Δομάζου, η εκρηκτική τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το “House of fame”, πήρε τη μαμά της και αποφάσισε να μας δείξει τις μαγειρικές της ικανότητες.

Ο Μάρκος Σεφερλής υποδέχθηκε με χαμόγελο την Έλενα Δομάζου και τη μαμά της, αναφωνώντας “Έχω τη χαρά να έχω δίπλα μου μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, την Έλενα Δομάζου και μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες μαμάδες”. Η Έλενα Δομάζου, με τη σειρά της, σχολίασε χιουμοριστικά ότι μετά από το μαγείρεμα της, ίσως οι παρευρισκόμενοι να μην χαρούν και πολύ. Είπε επίσης ότι όταν μπαίνει στην κουζίνα, πάντα ακολουθεί τις οδηγίες της μαμάς της.

Η Έλενα Δομάζου εξομολογήθηκε ότι πειραματίζεται και πάντα προσπαθεί να κάνει ό,τι θυμάται. Είπε επίσης ότι βαριέται να μαγειρεύει πολύ, αλλά όταν έχει παρέα το ευχαριστιέται πολύ.

Η εμφάνιση της Έλενας Δομάζου στην εκπομπή ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και οι τηλεθεατές περίμεναν με ανυπομονησία να δουν τις μαγειρικές της ικανότητες. Η εκπομπή “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου” συνεχίζει να μας εκπλήσσει και να μας ενθουσιάζει με τα γευστικά πιάτα που παρουσιάζει.

Γεωργία Μεσαρίτη αποκαλύπτει: Η επίδραση του Σπύρου Παπαδόπουλου σε μένα

Θρήνος για τον θάνατο του Νικηφόρου – Σε σοκ η Βασιλική