«Η μητέρα μου ήταν σε άθλια κατάσταση»: 90χρονη κατέληξε ύστερα από τον βασανισμό που υπέστη στα χέρια της γυναίκας που την πρόσεχε

Μια νέα υπόθεση βγήκε στο φως της δημοσιότητας, μέσω της εκπομπής «Live News» και τον Νίκου Ευαγγελάτου, με ντοκουμέντα που κατέγραψε κρυφή κάμερα, που μαρτυρούν τον βασανισμό ηλικιωμένης από τη γηροκόμο της, λίγες ημέρες πριν πεθάνει, το 2018.

Όταν η 90χρονη κατέληξε, η γυναίκα που την φρόντιζε συνελήφθη, προφυλακίστηκε για 10 μήνες και εν τέλει καταδικάστηκε σε 7 χρόνια με αναστολή. Ο γιος της ηλικιωμένης επιμένει ότι η μητέρα του πέθανε, γιατί η γηροκόμος δεν τη φρόντισε όπως έπρεπε, ενώ ισχυρίζεται ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από ασφυξία. Ζητά τη παραδειγματική τιμωρία της γηροκόμου, με την υπόθεση να εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό την Δευτέρα.

Κακοποίηση ηλικιωμένου: Δεν υπήρχε σημείο που να μην την είχε χτυπήσει

Όπως ανέφερε ο γιος της, η γυναίκα ήταν από την Βουλγαρία και την είχε προσλάβει να φροντίζει την ηλικιωμένη μητέρα του. Ωστόσο, οι εικόνες που αντίκρυσε μετά την ολιγοήμερη απουσία του ήταν σοκαριστικές. Η γηροκόμος τη χτυπούσε με μανία και εκείνη ακούγεται να πονάει, ανήμπορη να αντιδράσει.

Όπως ανέφερε ο γιος της: «Η μητέρα μου ήταν σε άθλια κατάσταση, της έδινε ηρεμιστικά. Όταν γύρισα μου είπε ότι την χτύπαγε, έβαλα κάμερες, το διαπίστωσα. Φώναξα γιατρό, δεν υπήρχε σημείο που να μη την έχει χτυπήσει».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει αποκλειστικά στο «Live News», ο γιος της 90χρονης, ακόμη και η γιατρός που κάλεσε να εξετάσει τη μητέρα του στο σπίτι, ήταν κατηγορηματική ότι η Βουλγάρα τη κακομεταχειριζόταν και αμελούσε τη φροντίδα της.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Τον Αύγουστο του 2018, μέσα σε ένα μήνα από αρχόντισσα, η μητέρα μου κατάντησε σημαδεμένη, με ηρεμιστικά. Συγκεκριμένα, της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε ένα μήνα. Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια»

Ανατριχιάζει η Χάρις Αλεξίου: «Με λένε Χαρίκλεια Ρουπάκα και έπαθα καρκίνο…»

Έγραψε μόνο 4 λέξεις: Η Μελίνα Νικολαΐδη υποκλίνεται στην βασίλισσά της… Δέσποινα Βανδή, χαμός με την φώτο της