Η οργή της Σούπερ Κίκης εναντίον του Μαυρίκιου Μαυρικίου και των πρωινών εκπομπών: Αποκαλεί τους συναδέλφους της ‘σκουπίδια, κάδους και εμετούς’

Διαβάστε περισσότερα…

Η Super Κική κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που της έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και μέσα από το Tik Tok ξεσπά κατά του γνωστού μουσικοσυνθέτη και των πρωινών εκπομπών.

«Δεν είχα σκοπό να βγω να μιλήσω αλλά το κάνω στο Tik Toκ γιατί δεν θέλω να λερώσω το προφίλ μου στο insagram. Η γκριμάτσα αυτή ήταν γιατί βγαίνει και το λέει σαν πεταλουδίτσα. Είναι πιο μητέρα και από την μητέρα. Είναι γελοίο. Μπορείτε να πάτε στο αρχικό βίντεο και να δείτε πόσοι το πήρανε και πόσοι κωμικοί το κάνανε «συρραφή».

Ποτέ δεν είχα κάτι προσωπικό με τον συγκεκριμένο. Πρώτον γιατί δεν τον ξέρω και δεύτερον γιατί το κάνω αυτό εδώ και έξι χρόνια (…) Με τον συγκεκριμένο δεν έχω κανένα θέμα, δεν τον ξέρω  τον άνθρωπο, μη σας πω ότι μου ήταν και συμπαθής ανά καιρούς. Δεν ξέρω αν τον πείραξε γιατί έχει πάρα πολλά σχόλια, αν πατήσεις το όνομά του (σ.σ. στο διαδίκτυο) δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον σχολιάζει», λέει η Super Κική και προσθέτει για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου:

«Βλέπει αυτός το βίντεο που κάνω εγώ και σου λέει: “Εδώ είμαστε παιδιά, τώρα γίναμε”. Αυτός δεν έχει καλύτερο από το να βγαίνει στα πρωινάδικα γιατί σε άλλους αρέσει, εμένα αρέσει πάρα πολύ να κάνω ηλιοθεραπεία. Σε άλλος αρέσει να πηγαίνουν από πρωινάδικο σε πρωινάδικο και να χορεύουν σε talent show».

Η Super Κική για τους παρουσιαστές

@super_kikiii #superkikiii💙 ♬ πρωτότυπος ήχος – Super_kikiii

«Όλοι οι παρουσιαστές ήταν μαζί του με το μέρος του γιατί πού θα βρούνε να πατήσουν; Γιατί δεν έχουν καλύτερο από το να εμφανιστεί ένα θέμα δικό μου να το δουν και να πούνε: “Πάμε να της λιώσουμε τώρα το κεφάλι”  γιατί πουλάει αυτό και επίσης πάρα πολύ καλά κάνουνε.

Επειδή τυγχάνει να τους γνωρίζω σχεδόν όλους από κοντά, μπορεί να με πείτε υπερβολική αλλά το 90% των ανθρώπων αυτών δεν νιώθουν τίποτα, δεν καταλαβαίνουν, δεν ακούνε, δεν μπορούν να νιώσουν, ασχέτως αν υπάρχει ένας λόγος που μπορεί να δακρύσουν. Δεν είναι καλά οι άνθρωποι αυτοί, έχει μπει τόσο μέσα τους το γυαλί που δεν μπορούν να καταλάβουν. Σου λέει, όποιον πάρει ο χάρος», αναφέρει για τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπής.

«Εμένα με παίρνουν οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι και κράζουν τον Μαυρίκιο. Έλα όμως εγώ που δεν συνεργάζομαι μαζί τους για να βγαίνω στα πρωινάδικα, οπότε σου λέει αφού δεν μας συμφέρει αυτή που δεν βγαίνει όλη μέρα να ξεκατινιάζεται άρα θα πάρουμε το άλλο μέρος.  Έριξα πολύ νερό στο κρασί μου, τώρα θα τον φτιάξω. Μου απάντησε να βγω τηλεοπτικά μέσω skype να τα πούμε σε τηλεοπτική εκπομπή. Θέλει να γίνει ξεκατίνιασμα δημόσιο για να νιώσει αυτός καλύτερα», αναφέρει η Super Κική.

Η Super Κική για τους δημοσιογράφους

@super_kikiii #superkikiii💙 ♬ πρωτότυπος ήχος – Super_kikiii

«Τους θεωρώ τρελούς, έχουν μπει σε έναν ρόλο πανικού  Είναι τρελοί οι άνθρωποι αυτοί. Αν τους ηχογραφήσω πώς μου μιλάνε στο τηλέφωνο όταν με παίρνουν και πώς μου μιλάνε μπροστά στην κάμερα,  όχι απλά τρελοί είναι, αλλά είναι για δέσιμο κανονικά όλοι. Του χαπιού. Αυτό δημοσιογραφία δεν είναι…»

Και συνεχίζει για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Αντί να βάλεις το κεφάλι σου μέσα σε μια τρύπα να κρυφτείς από την ντροπή σου, συνεχίζεις βρε καρμήρογλου και βγαίνεις και κλαίγεσαι και παλεύεις να κυλήσει δάκρυ στην τηλεόραση. Ντροπή σε όλους σας.

Με όσους έχουν πάρει το φτυάρι και σκάβουν, να ξέρετε θα ασχοληθώ με τον καθένα προσωπικά και θα σας πάρει όλους… και εσένα προσωπικά για το ξεφτιλίκι που έχω φάει(…) Ο κόσμος ξέρει τι σκουπιδαριά είστε, ξέρει τι κάδοι και εμετοί είστε και τα κάνετε για τα λεφτά», καταλήγει η Super Κική.


Διαβαστε Ακομη

Η πορεία του Δημήτρη Παπανικολάου με την αυτισμό της κόρης του: Μια διαδρομή που κράτησε πάνω από δέκα χρόνια

Διέρρευσαν τα νέα για τον Γιώργο Παπαδάκη: Θέλει πλέον στα 73 του έναν άντρα δίπλα του